Çukur'a şaşırtan transfer! Akın Koçovalı karakterine kim hayat verecek

Çukur dizisinin merak edilen karakteri Akın Koçovalı ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda Şampiyon filmindeki performansıyla fırtınalar estiren genç oyuncu Ekin Koç'un Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıracağı iddia edildi. İşte detaylar...

Çukur'a şaşırtan transfer! Akın Koçovalı karakterine kim hayat verecek
Yayın Tarihi: 9.01.2019 10:08:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisinde bomba bir gelişme yaşandı. İddialara göre Çukur dizisinde Akın Koçovalı geliyor. Peki Akın Koçovalı karakterine kim hayat verecek?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur, heyecan dolu 48. bölümle yeni yıldan önce sezon arası vermişti. 48. bölümde Yamaç vurulmuştu ve herkes Yamaç'ı kimin vurduğunu tahmin etmeye başladı.

İlk tahmin Yamaç'ı Medet'in vurduğuydu. İkinci tahmin ise bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın Yamaç'ı vurduğu şeklindeydi. Peki Akın Koçovalı karakterine kim hayat verecek?

Geçtiğimiz sezon finalinde hakkında tüyolar verilen ve izleyicinin zihninde karışıklığa neden olan Akın Koçovalı karakterinin sezon arasından sonra diziye katılacağı öğrenildi. Peki Akın Koçovalı karakterine kim hayat verecek?




İddialara göre son aylarda Şampiyon filmindeki Halis Karataş rolüyle çok beğenilen Ekin Koç, Akın Koçovalı karakteriyle Çukur'a geliyor. 

İddialarla ilgili henüz ne Ay Yapım'dan ne de Ekin Koç'tan bir açıklama gelmedi. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR