Çukur'da beklenen an geldi çattı İdris Koçovalı nihayet oğullarına kavuşuyor

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 2.sezon 9. bölüm fragmanı herkesi çok şaşırttı. İdris Koçovalı sonunda oğullarına kavuşacak.

Çukur'da beklenen an geldi çattı İdris Koçovalı nihayet oğullarına kavuşuyor
Yayın Tarihi: 10.11.2018 10:53:00

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur, 9. bölüm fragmanıyla herkesi heyecanlandırdı. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı dizide nihayet beklenen an geldi.

Geçtiğimiz sezon büyük savaştan sonra zor zamanlar yaşayan Koçovalı ailesi dağılmış ve Çukur'u kaybetmişlerdi. Uzun zamandır da birbirlerinden ayrı olan İdris Baba ve oğulları sonunda bu bölümde kavuşacak gibi görünüyor.

Fragmanda ağabeyleriyle oturan Yamaç, aklındakilere onlara söyledi. Babalarını görmeye gitmeleri gerektiğini söyleyen Yamaç'a, Salih bir şey söylemese de Cumali tepki gösterdi.

Beni öldü biliyorlar böyle kalsın diyen Cumali, Yamaç'a kızarken, Yamaç da bize ihtiyaçları var diyerek ağabeyini ikna etmeye çalıştı.


Sonrasında tek başına babasının yanına giden Yamaç ve İdris Baba'nın boğazları düğüm düğüm edeceği daha fragmandan belli oldu.

Fakat esas bomba fragmanın sonunda kapıyı açıp şaşıran İdris Baba oldu. Çünkü herkes o sahnede 3 oğlununda onu görmeye gideceğini düşünüyor.

Bu sahnelere şimdiden çok duygulanan izleyiciler ise Pazartesi akşamı olacakları heyecanla bekliyor.

Çukur 2. sezon 9. bölümüyle 12 Kasım Pazartesi akşamı Show TV'de ekranlara gelecek...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR