Çukur'da büyük olay çıkacak Yamaç'tan şaşırtan Karakuzu hamlesi

Show TV'nin efsane haline gelen dizisi Çukur 2. sezonuyla fırtınalar estiriyor. Bu akşam ekranlara gelecek 2. sezon 10. bölüm 2. fragmanı ise izleyenleri çok heyecanlandırdı.

Çukur'da büyük olay çıkacak Yamaç'tan şaşırtan Karakuzu hamlesi
Yayın Tarihi: 19.11.2018 09:20:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı dizide bu akşam aksiyonun dorukta olduğu sahnelerle ekrana gelecek. 

Çünkü Karakuzular'la Koçovalılar'ın planı çarpışacak!

Çeto ve Mahsun’un planıyla Yamaç’ın planları karşı karşıya gelecek. Mahsun’u öfkeden delirtecek oyun karşısında Çeto, içlerinde bir köstebek olduğunu düşünmeye başlayacak.

Yamaç'ın eski haline dönmesiyle çok mutlu olan izleyiciler, onun bu hamlesine övgüler yağdırdı.


"Ay harika bölüm geliyor!", "Yine heyecanı yok çalışıyorsa savaş bu sefer başlar!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu akşamki yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’yu Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak.

Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular’ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak.

Çeto, sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar’la arasındaki mücadele kızışacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR