Çukur'da efsane geri dönüyor artık devir Vartolu devri

Show TV'nin efsane olan dizisi Çukur'un 2. sezonu bomba gibi devam ediyor. 10. bölüm 1. fragmanı ise adeta izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Çukur'da efsane geri dönüyor artık devir Vartolu devri
Yayın Tarihi: 17.11.2018 11:27:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur iki sezondur pazartesi akşamlarının efsanesi haline geldi.

Her bölümüyle olay olan dizinin sezon finalinde Çukur'da büyük bir savaş çıktı ve Koçovalılar bozguna uğradı.

Bu sezona oldukça kötü başlayan Koçovalı ailesi, Çukur'u kaybetmiş ve dağılmışlardı. Fakat Salih, Yamaç ve Cumali'nin çabaları takdire şayandı. Ailenin yeniden bir araya gelmesini ve Çukur'un geri almak için uğraşan üç kardeşe izleyiciler bayılıyor.

Fakat bu hafta ekranlara gelecek yeni bölümde efsane geri dönüyor... Dizide geçen sezon Koçovalı ailesinin en büyük düşmanı olan Vartolu Saadettin, İdris Baba'nın oğlu olduğunu öğrenince işler değişmiş ve 2. sezonda da hayatına Salih olarak devam etme kararı almıştı.


Geçtiğimiz hafta Akşın'dan Saadet'in yaşadığını öğrenen Salih kendini kaybetmiş ve sevdiği kadını bulmak için planlar yapmaya başlamıştı.

Dizinin 10. bölüm fragmanında da bu konuda harekete geçen Salih, hayatına böyle devam etmekten vazgeçti. Çünkü giyindi kuşandı ve Vartolu olarak ilk Medet'in karşısına çıktı.

Bu sahnelerle mest olan izleyiciler ise adeta çılgına döndü. Kötü adam olmasına rağmen çok sevilen ve efsane haline gelen Vartolu'yu herkes çok özlemişti. 

"Efsane geri dönüyor!", "Vartolu is coming!", "Beklenen an çok şükür!", "Demişler kral öldü yazsınlar şimdi kral geri döndü!", "Vartolu devri başlıyor artık!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu anları heyecanla bekliyor.

Neler olacağını, Vartolu'nun Çukur'da nasıl yankı bulacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR