Çukur'da İdris Baba ayarı verdi Koçovalılar silkeleniyor

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur'un 2. sezon 13. bölüm tanıtımı herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz hafta babalarıyla kavuşan Koçovalı erkeklerine İdris Baba okkalı bir ders verecek.

Çukur'da İdris Baba ayarı verdi Koçovalılar silkeleniyor
Yayın Tarihi: 8.12.2018 15:34:00

Show TV'nin fenomen haline gelen Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 2. sezon 13. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde İdris Baba, Yamaç ve Cumali’ye adeta ayar veriyor.

Oğullarını ailelerine sahip çıkmamakla suçlayan İdris Baba, onlara kollarındaki Çukur dövmesinin anlamını soruyor.



Babasına cevap veren Cumali ise "Çukur, çatı, aile, aile, aile..." cevabını veriyor. Fakat onun bunu çoktan unuttuğunu söyleyen İdris, sonrasında ağabeyine bakan Yamaç'a da Sena'yı soruyor.

Emmi de yanlarındayken oğullarına böyle ayar veren İdris, Yamaç ve Cumali'yi utandırıyor.


İdris'in bu ayarından sonra silkinerek kendilerine geleceği tahmin edilen Koçovalı erkekleri neler yapacak hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 2. sezon 13. bölüm tanıtımı:

 

Geçtiğimiz bölümde neler yaşandı?

Mahsun ve Çeto, Koçovalılar’a oyun oynarken hiç beklemedikleri bir anda kendileri av olacak ve büyük bir şok yaşayacaklar. Bu, her ikisinin de Koçovalılar’a karşı daha acımasız planlar yapmasına yol açacak. Daha doyamadan sevdiği kadın ile oğlu elinden alınan Vartolu, Karakuzular’ın isteğini yerine getirecek.

Kimyagerin peşine düşen Yamaç ve Cumali, her adımlarında Vartolu’ya daha da yaklaşacaklar. Vartolu’nun bu sırrının ne zaman açığa çıkacağı merakla beklenecek. Selim, Emmi ve İdris’in takdirini toplayacak bir yardımda bulunurken, Ersoy’un Yamaç’a olan teklifi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelenin rengini değiştirecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR