Çukur'da Vartolu ailesine kavuştu gözyaşları sel oldu

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam 2. sezon 11. bölümüyle ekranlara geldi. Son iki haftadır Sadiş'ine kavuşmak için uğraşan Vartolu herkesi perişan etti.

Çukur'da Vartolu ailesine kavuştu gözyaşları sel oldu
Yayın Tarihi: 27.11.2018 14:48:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı dizide dün öyle bir an yaşandı ki izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Son iki haftadır Saadet için, Salih olmaktan vazgeçen Vartolu eski haline geri döndü ve sevdiği kadının peşine düştü. Ancak bir ipucu bulamayan Vartolu, amacına dünkü bölümde ulaştı.

Dün akşamki bölümde Saadet doğum yaptı. Mahsun bebek Karakuzular'ın olacak deyince bebeği doğurmak istemeyen Saadet çok acı çekti.

Getirilen doktora rağmen doğurmak istemeyen Saadet, bir hayli inatlaştı. Hal böyle olunca Saadet sonunda bayıldı ve bebeğin hayatı tehlikeye girdi. Doktor da bebeğin sezaryenle alınması kararını verdi.

Çeto bu durumu koz olarak kullanmak için doğumdan sonra Vartolu'ya Saadet'i de bebeği de gösterdi.



Saadet'i de oğlunu da karşısında gören sağsalim gören Vartolu, çok şaşırdı. Oğlunu koklayan Vartolu'nun bu hali ise izleyenlerin içine oturdu.


Fakat bu işte bir gariplik olduğunu izleyicilerin bazıları yakaladı. 

Saadet, Vartolu’ya çocuğu götürmeden önce Çeto’nun “Hemşire, belli etmiyorsun” demesi kafaları karıştırdı.

Vartolu'nun bebeğinin doğumdaki olaylardan sonra öldüğünü düşünen izleyiciler, Saadet'in kucağındaki bebeğin onların olmadığını düşünüyor.

Zaten çocuk da Saadet de sağ olunca Vartolu'nun savaşmasının bir amacı kalmayacağını düşünen izleyiciler, bu işin kısa bir süre sonra aydınlanacağını düşünüyor.

Öte yandan bu duygusal sahnede içleri parçalanan izleyiciler, sosyal medyadan o sahneye yorum yağdırdı.

"Ciğer bırakmadınız!", "Ne ağladık yahu!", "Bitirdiniz bizi!", "Sezonun en iyi sahnesi!", "Ciğerim parçalandı ağlamaktan!", "Tutamadım gözyaşlarımı!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Vartolu'yla Saadet'in bir an önce kavuşmasını istiyor.

İşte herkesi duygulandıran o sahne:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR