Çukur'da Vartolu geri döndü izleyiciler mutluluktan ağladı

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam 43. bölümüyle ekranlara geldi. Vartolu'nun geri dönüşü ise izleyicileri mutluluktan ağlattı.

Çukur'da Vartolu geri döndü izleyiciler mutluluktan ağladı
Yayın Tarihi: 20.11.2018 14:52:00

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur dün akşam 2. sezon 10. bölümüyle ekranlara geldi. Yine aksiyon dolu bir bölümle ekranlara gelen dizide Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki savaş iyice kızıştı.

Çeto ve Mahsun’un içlerindeki haini bulmaya çalıştığı bölümde Yamaç, Ersoy’un peşini bırakmadı ve Karakuzular’ın yeni planını öğrenmek için onu köşeye sıkıştırdı. 

Efsane planını devreye sokarak Karakuzular’ın teslimatı sırasında baskın yapan Yamaç, Ersoy’dan şüphelenilmemesi için onu yaralayarak Çeto ve Mahsun’un aklındaki tilkilerden onu kurtardı.

Fakat dünkü bölümün en güzel tarafı Vartolu'nun geri dönüşüydü. Siyah takımı ve yakasındaki kırmızı mendiliyle ekran başındakilerin karşısına çıkan Vartolu neredeyse herkesi ağlattı.




Uzun bir zamandır Koçovalı olarak kardeşlerinin yanında olan ve onlara destek veren Salih, Saadet'le ilgili iddalar ortaya atılınca Vartolu Saadettin'e geri döndü.

Vartolu, Saadet’e ulaşabilmek için Çeto’yla bir anlaşma yaparken Yamaç, Ersoy’u köstebek olarak kullanmaya devam etti.  Ancak Saadet’e ulaşmak için yaptığı plana rağmen hastane odasında Saadet yerine Çeto’yu bulması Vartolu için büyük hayal kırıklığı oldu.

Vartolu'nun gelişine adeta hazine bulmuş kadar sevinen ekran başındaki izleyiciler sosyal medyada da Vartolu'nun gelişine çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

İzleyiciler #vartolusadettin etiketiyle Twitter’da da yorumlarını paylaştı. #vartolusadettin etiketi Twitter’da Türkiye’de 14 saat 10 dakika, dünyada 4 saat 25 dakika TT listesinde kaldı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR