Çukur'da Yamaç yaptığı taklitlerle izleyenleri kırdı geçirdi

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur, dün akşam 2. sezon 7. bölümüyle ekranlara geldi. Yamaç'ın Mahsun karşısında yaptığı taklitler ise çok beğenildi.

Çukur'da Yamaç yaptığı taklitlerle izleyenleri kırdı geçirdi
Yayın Tarihi: 30.10.2018 13:48:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı dizide, Mahsun ve Yamaç'ın alış-veriş sahnesi izleyenleri kırdı geçirdi.

Herkesin özlediği Yamaç'ın geri dönmesi izleyenlerin çok hoşuna gitti. Kurduğu planlarla, tavırlarıyla ve müzikleriyle izleyenleri kendine bir kez daha hayran bırakan İynemli, taklit konusunda da ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamış oldu.

Çeto’yu eline geçiren ve Cumali’yi kurtaran Yamaç’ın, Afganlılar’da esir olan Vartolu ve Medet’i kurtarmak için, Afganlı’nın oğlunu Mahsun’dan alması gerekiyordu. Çeto’yu bulmaya çalışan Mahsun, küplere binmiş vaziyette Yamaç’ın karşısına çıktı. Yamaç da pazarlık teklif etti.




“Ver çocuğu, al Çeto’yu” diyen Yamaç, konuşması sırasında arada Aliço arada da Çeto gibi konuşarak izleyenleri kırdı geçirdi. Mahsun'un bu anlar karşısında sinirlendiğini görünce iyice keyiflenen izleyiciler, Aras Bulut İynemli'nin performasına övgüler yağdırdı.

Bu arada Yamaç’ın taklidini yaptığı kişilerden birisinin de İçerde dizisindeki Yaşar olduğu da dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

"Adam yetenek abidesi yahu!", "Ay ne güldüm!", "Aras döktürdün yine!", "Nasıl bir taklit ustasının sen kral ya!", "Yaşar göndermesi gözümden kaçmadı!" gibi sözlerle İynemli'yi takdir eden izleyiciler bölümün bu alış-veriş sahnelerine adeta bayıldı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR