Çukur'dan sezon finali gibi bölüm Yamaç vuruldu sosyal medya yıkıldı!

Show TV'nin fenomen haline gelen dizisi Çukur dün akşam 2. sezon 15. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün finalinde Yamaç'ın vurulması ise izleyenleri şok etti. Peki Yamaç ölecek mi? Çukur nasıl devam edecek? İşte detaylar...

Çukur'dan sezon finali gibi bölüm Yamaç vuruldu sosyal medya yıkıldı!
Yayın Tarihi: 25.12.2018 09:45:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dün akşam 2. sezon 15. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat Çukur 2. sezon 15. bölümü adeta sezon finali gibi bir bölüm oldu. Akıllarda "Yamaç ölecek mi?" sorusu geldi.

Yaptıkları planla Çukur'u geri alan Koçovalılar, Cumali dışında yeniden bir araya geldi. Çukur'u almanın mutluluğunu ailece yaşadılar.

Cumali de ailesini uzaktan izlerken, hesaplaşmak için Vartolu'yu çağırdı.

Öte yandan Çukur’a geldiklerinde tüm adamlarının öldüğünü ve Lal’in de vurulduğunu gören Çeto ile Mahsun, büyük bir şok yaşadı ama intikam yemini içtiler.

Koçovalılar aile saadeti yaşarken Yamaç'a bir mesaj geldi. Çeto ve Mahsun’u bitirmeden bu işin bitmeyeceğini söyleyen mesajı kimin gönderdiği anlaşılamadı ama sosyal medyada bu kişinin Yamaç'ın çok güvendiği biri olduğu düşünülüyor.


Yamaç'a mesaj atan bu kişi onu ormanlık bir alana çağırdı ve iki kere vurdu. İşte bu sahneden sonra sosyal medya adeta yıkıldı. 

Çukur'da Yamaç'ın ölemeyeceğini söyleyen izleyiciler bu anları yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde yaşanan Süleyman Çakır'ın vurulma sahnesini akıllara getirdi. 

Peki bundan sonra ne olacak? Yamaç ölecek mi? İşte bu soruların cevabı bir sonraki bölümde belli olacak. 

İşte Çukur'da Yamaç'ın vurulduğu o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR