Çukur'un 49. bölümüne tepki yağdı! Kimse beklediğini bulamadı

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur dün akşam 49. bölümüyle ekranlara geldi. 3 haftalık sezon arasından sonra ekranlara dönen Çukur'un 49. bölümüne tepki yağdı. Peki neden? İşte detaylar...

Çukur'un 49. bölümüne tepki yağdı! Kimse beklediğini bulamadı
Yayın Tarihi: 21.01.2019 00:26:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dün akşam 49. bölümüyle ekranlara geldi. 

3 haftadır ekranlarda olmayan Çukur'u merakla bekleyen izleyiciler uzun zamandır 21 Ocak akşamı yayınlanacak 49. bölümü bekledi. Ne yazık ki Çukur severler 49. bölümle hayal kırıklığına uğradı.

Hal böyle olunca Çukur'un 49. bölümüne sosyal medyadan tepki yağdı. Peki neden? İşte detaylar...



Çukur'un sezon arasından önceki 48. bölüm adeta sezon finali gibi geçmiş, bölümün finalinde Yamaç vurulmuştu. Ama Yamaç'ı kimin vurduğunu görememiştik. Haliyle Çukur izleyicileri de Yamaç'ı vuranın kim olduğunu bir hayli merak etti.


3 haftalık sezon arası boyunca "Yamaç'ı kim vurdu?" sorusunun cevabını tahmin etmeye çalışan izleyiciler heyecanla Çukur 49. bölümü bekliyordu. 

İşte Çukur 49. bölüm dün akşam yayınlandı. Fakat kimse merak ettiği "Yamaç'ı kim vurdu?" sorusunun cevabını bulamadı.

Çukur 49. bölümün Yamaç'ın yoğun bakım ve hayal sahneleriyle geçmesi izleyenleri çok kızdırdı. Hal böyle olunca Çukur severler de dizinin 49. bölümüne tepki gösterdi.

Yamaç'ın iyileşip iyileşemeyeceğini, onu kimin vurduğunu ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR