Cumhurbaşkanı Açıkladı! 0.77 Faizli Nakit Belirli Kişilere Verilecek

Cumhurbaşkanı Açıkladı! 0.77 Faizli Nakit Belirli Kişilere Verilecek

Cumhurbaşkanı Açıkladı! 0.77 Faizli Nakit Belirli Kişilere Verilecek
Yayın Tarihi: 21.09.2023 21:23:00

Eylül ayı itibariyle kamu bankalarının başlatacağı özel kredi kampanyası, vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla 20.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kampanyada belirli şartları yerine getiren vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için başvurabilirler. 20.000 TL ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlar için özel olarak 3 ay erteleme seçeneği sunulacak.

Bu acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen bireysel müşteriler, kamu bankaları üzerinde bir hesaba sahip olmalılar ve belirli koşulları yerine getirmelidirler. Başvuru işlemi için resmi banka internet sitelerinde açılacak olan başvuru formunu doldurmak yeterlidir.

20.000 TL'ye kadar 0.77 faiz oranları ile 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler, daha önce kamu bankaları üzerinden kredi kullanmış ve düzenli ödeme yapmışlarsa, özel müşteri statüsüne sahip olabilirler ve bu fırsattan yararlanabilirler.

Eylül ayında başlayacak olan bu kredi kampanyası sadece bireysel müşterilere yöneliktir. Daha yüksek kredi limitleriyle kamu bankalarından kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirerek düşük faizli kredileri kullanabilirler. Ayrıca, diğer bankalardaki kredi ve kart borçlarını kapatmak isteyenler için transfer kredisi seçeneği sunulacak, böylece daha düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR