Cumhurbaşkanı açıkladı! 15-29 Eylül arası emekliye ek ödeme olacak!

Cumhurbaşkanı açıkladı! 15-29 Eylül arası emekliye ek ödeme olacak! 

Cumhurbaşkanı açıkladı! 15-29 Eylül arası emekliye ek ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 22:47:00

Son dakika haberine göre emekli maaşı alan kişilere devlet tarafından destek verilecek. Emekli maaşı alan kişiler 15 ve 29 Eylül arasında başvuru yaparak nakit ek ödeme alabileceklerdir. Emekli maaş hesaplarınıza göre uygun faizlerle ödeme almak isteyenler bu destekleri cumhurbaşkanı onaylı devlet destekli kredi kampanyası ile birlikte yapmaktadırlar. Nakit kredi almak için uygun faizlerle ödeme alabileceksiniz ve bu destekten yararlanacaksınız. 

DESTEK ÖDEMESİ

Destek ödemesi için aşağıdaki üç banka sizlere yardımcı olacak.

  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank
  • Halkbank

Bu 3 banka üzerinden kredi alacak kişilere hemen sonuç verilir. Banka hesabınız bu bankalarda ise 3 ay ertelemeli olarak kredi alabileceksiniz. Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 3 ay ertelemeli kredi için başvuru yapacak olan kişilere banka sonuçları hızlı bir şekilde verilmektedir. İnternet üzerinden de emekli için verilecek ek ödemelerden faydalanabilirsiniz.

40.000 TL'ye kadar gelir belgesiz alacağınız bu ödemelerde banka müşterisi olan kişiler desteklerini hemen alabileceklerdir. 3 ay ertelemeli olarak alınacak bu kredilerde başvuru şartlarına uygun olan herkes ödemeleri banka şubelerine gitmeden hesaplarına uygulamadan atabilecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR