Cumhurbaşkanı açıkladı: 23-24-25 Ekim tarihlerinde emeklilere maaşa ilave ödeme olacak!

Cumhurbaşkanı açıkladı: 23-24-25 Ekim tarihlerinde emeklilere maaşa ilave ödeme olacak! 

Cumhurbaşkanı açıkladı: 23-24-25 Ekim tarihlerinde emeklilere maaşa ilave ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 09:45:00

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte, Nakit ihtiyacı olan emeklilere Pazartesi ve Çarşamba günleri arası ödemeler olacağı açıklandı. Ziraat bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank gibi bankalardan da kredi alabileceğiniz ve nakit kullanabileceğiniz bu kampanyalarda, 3 ay ertelemeli olarak kredi alabileceğiniz bir kampanya oluştu. Nakit ihtiyacı olan ve kredi alacak kişilere uygun faizlerle işlem yapacak olan kamu bankaları sadece emekli maaşlarını kendi bankasından alan kişilere destek olmaktadır. 

3 AY ERTELEMELİ KREDİ OLACAK 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi bankalardan ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 5 dakika içinde sonuç verilmektedir. Kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli bu krediler sadece emekli maaş hesapları üzerinden verilmektedir. 5 dakika içinde kredi notunuzu da öğrenip, başvurunuzu yapacağınız bu ihtiyaç kredisi emekli maaş hesabı olanlara devlet destekli olarak ödenmektedir. Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden dilediğiniz zaman başvuru yapabileceksiniz. 

MOBİL BAŞVURU

Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden eğer mobil başvuru yapmak istiyorsanız, başvurunuzu yapmak için şubelere gitmeden de kredi alabileceksiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu tamamlanmış olacaktır. Mobil başvuru üzerinden kredi alacak kişiler bankaya gitmeden onaylanan tutarı da kredi olarak hesaplara atacak. Ziraat bankası hesabınız varsa Ziraat mobil uygulamasını kullanarak 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapabilirsiniz. Aynı değer, diğer kamu bankaları içinde geçerlidir. Bu şekilde kredi başvurusu yapabileceksiniz ve mobil başvuru ile anında sonuç alabileceksiniz. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden verilecek nakit ise sizler için 50 bin TL ödeme olmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR