Cumhurbaşkanı açıkladı! 50 bin TL'ye kadar ödeme haberi doğru çıktı!

Cumhurbaşkanı açıkladı! 50 bin TL'ye kadar ödeme haberi doğru çıktı!

Cumhurbaşkanı açıkladı! 50 bin TL'ye kadar ödeme haberi doğru çıktı!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 17:56:00

Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan yeni duyuru sonrasında emekli maaşı alan vatandaşlara kamu bankaları ve bazı özel bankalar üzerinden ek ödeme ve nakit kredi verilecek. devlet destekli olarak alabileceğiniz yeni nakit kampanyasında emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan kişilere daha avantajlı bir şekilde verilecek olan bu krediler ekim ayı sonuna kadar verilmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm bireysel müşteriler için gerçekleştirilen bu kampanyalarda nakit kredi kullanacak olan kişiler 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli 50.000 TL kredi alabilir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almanız durumunda banka hesabınız üzerinden alacağınız şifre ile birlikte bankaların kendi mobil uygulamalarına giriş yapabilir ve buradan ihtiyaç kredisi alarak 50.000 TL kullanabilirsiniz. ekim ayı sonuna kadar emekli maaşı bu bankalar üzerinde olan kişiler işlemlerini banka şubeleri üzerinden de diledikleri zaman yapabiliyor ve mesai saatleri içerisinde yapılan başvurularda şube yetkisinde kredi onayı alabiliyor.

3 kamu Bankası haricinde Garanti Bankası ve İş Bankası üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlar için devlet destekli emekli kredisi imkanı sağlanacak ve maaş müşterisi olan kişilere bu ödemeler aynı gün içinde yatırılacaktır. Garanti Bankası ve İş Bankası tarafından başlatılan yeni Kredi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olan herkes işlemlerini gerçekleştirebiliyor ve nakit kredi kullanabiliyor. 2 Kamu Bankası tarafından başvurularını gerçekleştirerek nakit ihtiyacı olan vatandaşları verilecek olan bu ihtiyaç kredileri emekli olan kişileri verilmekte olup emekli maaşı hesaplarınız üzerinden işlem yapılmaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR