Cumhurbaşkanı açıkladı, 7 ve 10 Kasım tarihleri arasında emekli maaşlarına ek ödeme

Cumhurbaşkanı açıkladı, 7 ve 10 Kasım tarihleri arasında emekli maaşlarına ek ödeme

Cumhurbaşkanı açıkladı, 7 ve 10 Kasım tarihleri arasında emekli maaşlarına ek ödeme
Yayın Tarihi: 4.11.2023 16:15:00

7 ve 10 Kasım tarihleri arasında emekli maaşı alan vatandaşlar devlet destekli olarak yeni bir kredi paketinden faydalanabilecek. 7 ve 10 Kasım tarihleri arasında emekli maaşı olan vatandaşlar nakit ihtiyacı olması durumunda kamu bankalarının ve bazı özel bankaların yapmış oldukları kampanyaları ile birlikte devlet destekli olarak verilecek ve sadece de emekli maaşını kendi bankasından alan kişilerin kullandırılacak olan 20.000 TL nakit kampanyası ile ilgili duyuru paylaştı.

20.000 TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan emeklilerin emekli maaşlarını Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alması durumunda başvuru şartlarına uygun olarak Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilirken nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde ödeme yapılacaktır. 36 ay 24 ay veya 12 ay vadeli Kredi ödeme tablosu oluşturarak kullanabileceğiniz kredileri kamu bankaları üzerinden şubeler aracılığı ile birlikte veya internet şubesi üzerinden kullanabilirsiniz.

20.000 TL bireysel tüketici kredisi devlet destekli olarak kullanmak isteyen kişiler Garanti Bankası Denizbank veya İş Bankası üzerinden emekli maaşı alıyor olması durumunda da banka müşterisi olması halinde 36 ay vadeli gelir belgesiz bu Kredi kampanyasına katılabilir. 3 banka üzerinden de başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan kişilere düşük faiz oranları ile birlikte ödemeler verilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR