Cumhurbaşkanı Açıkladı! 7000 TL ek ödeme emeklilere olacak!

Cumhurbaşkanı Açıkladı! 7000 TL ek ödeme emeklilere olacak!

Cumhurbaşkanı Açıkladı! 7000 TL ek ödeme emeklilere olacak!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 08:22:00

Cumhurbaşkanının talimatıyla kamu bankaları, emekli vatandaşlara yönelik özel promosyon tekliflerini güncelledi. Artık Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekli vatandaşlara en az 7000 TL promosyon imkanı sunmaktadır. Emekli promosyon ödemeleri için başvurular, kamu bankalarının internet şubeleri veya mobil bankacılık hizmetleri üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Başvuru onayı alan emekliler, başvurularını tamamladıktan sonra aynı gün içinde veya en geç 3 gün içerisinde ödemelerini alabileceklerdir. Bu özel emekli promosyon fırsatlarının yanı sıra, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, düşük faizli kredi, faizsiz kredi ve aidatsız kredi kartı gibi avantajlar da sunmaktadır.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ FIRSATI EMEKLİLERİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILIYOR!

VakıfBank, düşük faizli nakit ihtiyaç kredisi kampanyasıyla müşterilerine büyük bir fırsat sunmaktadır. Bu kampanya kapsamında, müşterilere 24 ay vadeli ve 90 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır.

Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından VakıfBank, düşük faizli nakit ihtiyaç kredisi kampanyasıyla müşterilerini cezbetmeye devam ediyor. Yapılan duyuruya göre, müşteriler 24 ay vadeli ve 90 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekebilme şansına sahiptir.

VakıfBank, bu özel kampanyasıyla müşterilerine nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılamaları için cazip bir fırsat sunmaktadır. Kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, VakıfBank şubelerine birebir başvuruda bulunabilir veya VakıfBank Mobil uygulamasını kullanarak kolayca başvuru yapabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR