Cumhurbaşkanı açıkladı: Banka borçları olanlar için yeni destek geldi! Borçlarınızı kapatmak için son fırsat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Açıklanan Borç Kapatma Kredisi İle Borçları Olanlara Destek

Cumhurbaşkanı açıkladı: Banka borçları olanlar için yeni destek geldi! Borçlarınızı kapatmak için son fırsat!
Yayın Tarihi: 25.05.2023 09:45:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla hayata geçirilen tarihin en büyük borç kapatma kredisi kampanyası, borçları olan vatandaşlar için umut dolu bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sunulan düşük faizli borç kapatma kredisi ile vatandaşlar, diğer bankalara olan borçlarını tek seferde ödeyebilecekler.

Kredi kartları veya diğer bankalardan kullanılan kredilerle borçlanan vatandaşlar, kamu bankalarının düşük faiz oranları sayesinde daha kolay bir şekilde borçlarını ödeyebilecekler. Borç kapatma kredisi ile ilgili detaylar netleşti ve devlet destekli bu krediye borcu olan her vatandaş başvurabilecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanan borç kapatma kredisi, 24 ila 60 ay arasında değişen vadelere sahip olacak. Bu kamu bankaları, uygun faiz oranlarıyla vatandaşlara kolay ödeme imkanı sunacak. Başvuru yapıldıktan sonra aynı gün içinde kredi miktarı hesaplara aktarılacak ve 36 aya kadar olan vade seçenekleri sunulacak.

Borç kapatma kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, başvuru yaparak bankalara olan borçlarını ve kredi kartı kullanımlarını kapatma imkanına sahip olacaklar. Bu şekilde borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, kamu bankalarının düşük faiz oranlı ve uzun vadeli borç kapatma kredisinden yararlanarak diğer bankalara olan borçlarını tek seferde ödeyebilecekler.

Başvurular, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubeleri veya internet siteleri üzerinden gerçekleştirilebilecek. Başvuruda bulunan vatandaşların belirtilen şartları sağlamaları ve kredi notlarının uygun olması gerekmektedir. Kredi notu uygun olmayan vatandaşlar ise kredi başvurusunda bulunamayacaklardır.

Uygun faiz oranlarıyla borç kapatma kredisine hak kazanan vatandaşlar, borçlarını 36 aya kadar olan vadelerde ödeme imkanına sahip olacaklar. Bu kampanya, vatandaşların finansal yüklerini hafifletmeyi hedefleyerek ekonomik rahatlama sağlamaya yönelik bir adımdır.

Devlet destekli borç kapatma kredisi, vatandaşların borçlarını daha düşük faiz oranlarıyla ödeyebilmelerini ve mali durumlarını iyileştirmelerini amaçlamaktadır. Bu kampanya ile vatandaşlar, daha uygun şartlarda borçlarını ödeyebilme imkanı elde ederek mali açıdan rahatlama sağlayabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR