Cumhurbaşkanı açıkladı: Dakikalar içerisinde 0,69 faiz oranıyla 15.000 TL ödeme!

Cumhurbaşkanı açıkladı: Dakikalar içerisinde 0,69 faiz oranıyla 15.000 TL ödeme!

Cumhurbaşkanı açıkladı: Dakikalar içerisinde 0,69 faiz oranıyla 15.000 TL ödeme!
Yayın Tarihi: 26.07.2023 10:08:00

15.000 TL nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için müjdeli haber! Dakikalar içerisinde 0,69 faiz oranıyla 15.000 TL, IBAN numaralarına yatırılmaya başlandı. İki kamu bankası tarafından başlatılan bu kampanya ile koronavirüs salgını döneminde vatandaşların nakit ihtiyaçları karşılanmayı hedefleniyor.

Bu kampanya sayesinde birçok vatandaşın yüzü gülecek ve ekonomik etkileri hafifletilmiş olacak. Diğer bankalara kıyasla oldukça düşük faiz oranlarıyla sunulan bu kredi, 36 ay vade imkanıyla geri ödenebilecektir. Kampanyadan faydalanmak isteyen erkek vatandaşlar, mevcut krediyi kullanırken, kadın vatandaşlar ise 3 ay ertelemeli seçeneklerden yararlanabileceklerdir.

Okulların açılmasıyla birlikte vatandaşların eğitim ve alışveriş gibi giderlerinin arttığı, bu konuda zorlu dönemler yaşadıkları görülmektedir. Hala devam eden koronavirüs salgını nedeniyle insanların üzerindeki ekonomik etkiler devam ettiği için, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların sayısı da artmaktadır. Eğer siz de bu dönemde acil nakit ihtiyacınızı karşılamakta güçlük çekiyorsanız, Ziraat Bankası ve VakıfBank'ın düzenlediği bu kampanyadan kredi imkanı elde edebilirsiniz.

Eğitim, sağlık gibi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler, bu iki kamu bankası üzerinden dakikalar içinde 15.000 TL tutarında krediyi düşük faiz imkanlarıyla alabilirler. Başvurular online bir şekilde yapılmakta ve bankalar tarafından onaylanan krediler IBAN numaralarına yatırılmaktadır.

VakıfBank Düşük Faizli Kredi Kampanyası

VakıfBank müşterileri için oldukça kaçırılmaması gereken düşük faizli nakit avans kampanyası başlamış durumdadır. Koronavirüs salgını başladığı günden itibaren kamu bankaları, birçok farklı kredi kampanyası ile vatandaşların yanında olmuştur. Şimdi de düşük faizli avans imkanı sunuyor. Bu kampanya sayesinde birçok müşterinin yüzü gülecek ve nakit ihtiyaçları giderilmesi hedeflenmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR