Cumhurbaşkanı açıkladı! Emeklilere 21 Ekim sonrası ödeme olacak

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emeklilere 21 Ekim sonrası ödeme olacak

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emeklilere 21 Ekim sonrası ödeme olacak
Yayın Tarihi: 17.10.2023 21:45:00

Son dakika haberine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 11 milyondan fazla emekli için büyük bir ödeme kampanyası duyuruldu. 21 Ekim itibariyle başvuru yapabilecek emekli bireyler, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası aracılığıyla 30 bin Türk Lirasına kadar ödeme alma fırsatına sahiptir.

Sadece emekli vatandaşlar için başlatılan bu kampanya, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere tam üç ay erteleme imkanı sunmaktadır. Emekli maaşlarını bahsi geçen bankalardan alanlar, bu kampanyadan yararlanabilirler. Ancak, emekli maaşlarını bu bankalardan almayanlar kampanyadan yararlanamazlar.

Kampanyaya katılan kişilere, gelir belgesiz olarak 30.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapılacaktır. Ayrıca, bu meblağın üzerindeki tüm krediler için tam iki yıl vadeli ve daha yüksek limitlerde kredi kullanma olanağı sunulmaktadır.

Başvuruda bulunmak isteyenler, en yakın banka şubesine giderek işlem yapabilirler. Ancak banka şubesine gitme imkanı bulamayanlar, başvurularını bankaların web siteleri üzerinden de kolayca gerçekleştirebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR