Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 10-31 Ekim arasında 14000 TL ödenecek

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 10-31 Ekim arasında 14000 TL ödenecek

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 10-31 Ekim arasında 14000 TL ödenecek
Yayın Tarihi: 9.10.2023 20:12:00

Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirerek, bireysel bir kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz. 14.000 TL'ye kadar nakit kredilere erişebilir ve hükümet destekli faiz oranlarından yararlanarak aynı gün kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi kamu bankalarının yanı sıra, ihtiyaç duymanız halinde faizsiz bankacılık hizmetleri sunan Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası gibi katılım bankaları aracılığıyla da nakit kredilere başvurabilirsiniz.

Kamu bankalarının emeklilere yönelik başlattığı 14.000 TL ek ödemelere ilişkin duyurunun ardından, tüm vatandaşların nakit ihtiyaçları, ödemelerinin aynı gün hesaplarına yatırılmasıyla hızlı bir şekilde karşılanmaktadır. Özellikle emekli müşteriler ve daha önce emekli maaşlarına dayalı kredi kullanmamış olanlar, bu bankalar aracılığıyla başvurduklarında daha yüksek kredi limitlerine erişebilirler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank gibi kamu bankaları ile Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası gibi katılım bankaları aracılığıyla emekli maaş hesabınız üzerinden 14.000 TL'ye kadar ödemeler alabilir ve bu kredileri hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR