Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 20'sinden sonra ek ödeme verilecek

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 20'sinden sonra ek ödeme verilecek

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 20'sinden sonra ek ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 19.09.2023 21:21:00

Türkiye'de emekli maaşlarını Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank gibi bankalar üzerinden alan vatandaşlara müjdeli bir haber var. Bu bankalar, maaş müşterisi olan emeklilere özel faiz oranlarıyla birlikte nakit kredi imkanı sunuyor.

Emekli maaşı hesapları üzerinden başvuru yaparak, özel ve kamu bankaları aracılığıyla destek kredilerine erişim sağlayabilirsiniz. Bugün başlayan ve ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyalar, Garanti Bankası, Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve Akbank tarafından sunulan avantajlı emekli kredi ödemelerini içeriyor.

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuruda bulunduğunuzda, ihtiyaç kredisi başvurunuz uygun faiz oranlarıyla hızlı bir şekilde onaylanacak. Cep telefonları üzerinden basit bir mesajla kredi başvurusu yapabilir ve aynı gün içinde kredi ödemenizin hesabınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

BAŞVURU

Başvuru yapmak isteyen emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını aldıkları bankanın internet bankacılığı şifresiyle kolayca başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler. İnternet bankacılığı kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, ilk olarak bir şifre oluşturmalı ve daha önce kredi veya kredi kartı kullanmışlarsa bu bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR