Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 24 Eylül'de 11 bin TL ödenecek

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 24 Eylül'de 11 bin TL ödenecek

Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye 24 Eylül'de 11 bin TL ödenecek
Yayın Tarihi: 22.09.2023 12:39:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliler için olumlu açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Emeklilerin uzun zamandır beklediği ara zam müjdesini veren Erdoğan, aynı zamanda bankadan maaş alan ve acil nakit ihtiyacı olan kişilere de desteklerin sağlanacağını belirtti. Emekli maaşlarını aldıkları bankalara göre devlet destekli olarak uygun faizlerle kredi imkanlarının sunulacağı açıklandı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru yaparak 11.000 TL'ye kadar ödeme alabilecek olan emekliler, maaş müşterisi oldukları banka üzerinden işlem yapabilecekler.

Ziraat Bankası, emekli maaşlarını kendi müşterilerinden alan kişilere yönelik 11.000 TL'lik ödeme imkanı sunacak. Emekli maaş hesapları üzerinden başvuruları kabul edilen bu kredi kampanyası, başvuru şartlarına uygun olan emeklilere hızlı bir şekilde kredi fırsatı sunuyor. Başvurular aynı zamanda bankanın mobil uygulaması üzerinden de yapılabilmektedir.

VakıfBank ve Halkbank da benzer bir kredi kampanyası başlatmıştır. Bu bankalar aracılığıyla kredi başvurusu yapacak kişilere bankalar 5 dakika içinde yanıt verecektir. Kredi notları uygun olan emekliler, emekli maaş hesaplarına 11.000 TL'lik ödemeyi alabileceklerdir. İki banka da şubelerine giderek de kredi başvurusunda bulunma imkanı sunmaktadır. Bu şekilde yapılan başvurular onaylandığında kredi tutarı hemen hesaplara yatırılacaktır. Emekliler için sunulan bu destekler, maddi sıkıntıları hafifletmeye yardımcı olacak önemli bir fırsattır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR