Cumhurbaşkanı açıkladı: Emekliye maaş almadan 10 bin TL ödenecek

Cumhurbaşkanı açıkladı: Emekliye maaş almadan 10 bin TL ödenecek

Cumhurbaşkanı açıkladı: Emekliye maaş almadan 10 bin TL ödenecek
Yayın Tarihi: 14.10.2023 13:00:00

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklama ile birlikte emekli olan kişilere bu ay maaş almadan 10.000 TL'ye kadar ek ödeme verileceği açıklandı. emekli maaş hesabınız üzerinden alabileceğiniz bu ek ödemeler ile ilgili devlet destekli bir şekilde sizlere kamu bankaları üzerinden ödemeler verilmektedir. 10.000 TL emekli ek ödemesi almak isteyen vatandaşların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için bazı şartlara uygun bir müşteri olması gerekmektedir.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru sonrasında özellikle de emekli olan kişilerin nakit sıkıntısı bu olayı verilecek olan 29 Ekim emekli ikramiyesi ile birlikte biraz olsun azalacakken Aynı zamanda bankalar tarafından da verilen talimatlar dahilinde devlet destekli nakit kredi ödemeleri de olacaktır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı aracılığı ile birlikte sizler de dilediğiniz zaman devlet destekli kampanyalara katılarak başvurularınızı banka şubelerine gitmeden de internet üzerinden kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden 10.000 TL Ek ödeme alacak olan emekliler hangi banka üzerinden emekli maaşı alıyorlarsa O bankanın müşterisi olması halinde işlemlerini gerçekleştirebiliyor ve detaylı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. 3 kamu Bankası tarafından başlatılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için belirli şartlara uygun olarak Kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış oldukları bu kampanyalarda nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan emekliler için düşük faizlerle sadece 10.000 TL değil daha yüksek limitlerde de kredi ödemeleri vermektedir. 3 kamu Bankası'nın banka internet sitelerine girerek güncel kampanyaları takip edebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR