Cumhurbaşkanı Açıklamasında Emekliye “Ek Ödeme” ve “Borç Kapatma” Müjdesi Verdi

Cumhurbaşkanı Açıklamasında Emekliye “Ek Ödeme” ve “Borç Kapatma” Müjdesi Verdi

Cumhurbaşkanı Açıklamasında Emekliye “Ek Ödeme” ve “Borç Kapatma” Müjdesi Verdi
Yayın Tarihi: 24.06.2023 14:15:00

Cumhurbaşkanı yaptığı yeni açıklama ile birlikte emekli olan kişiler için duyuru paylaştı. Son zamanlarda ekonomik sıkıntılar sebebiyle nakit anlamında oldukça fazla sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı destekli olarak yeni ek ödeme ve borç kapatma kredisi kampanyası yapılacağı duyuruldu. Bu şekilde emekliler biraz olsun rahat bir nefes alabileceklerdir. Kamu destekli olarak verilen bu ödemelerde emekli maaşlarının kamu bankaları üzerinden olması durumunda hemen işlem yapılabilecektir. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuruda nakit kredi alacak kişilere banka hızlı sonuç verecektir. Emekli maaşınızı almış olduğunuz bu banka şubelerinden hemen işlem yapabileceksiniz.

3 BANKA VERECEK

Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank üzerinden aldığınız emekli maaşlarına göre kredi notu uygun olan herkes başvurusunu yaparak ödeme alabileceklerdir. Kredi notuna ve faiz oranlarına göre kredi kullanacak olan kişiler bu kredileri destek olarak alacaklardır. 3 kamu bankasından da kredi kullanmak isteyen emeklilerin öncelikli olarak bu bankalarda kredi alacağını söylemek istiyoruz. Nakit kredi alacak kişiler başvuru şartlarına uygun olarak hemen işlem yapacak bu işlemleri de hesaplarına atarak kullacaklardır. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden verilen bu desteklerde özellikle maaş müşterileri yararlanacaklardır. 10 bin TL ve 50 bin TL arasında aldığınız kredi onayı 36 ay vadeye kadar verilirken, 50 bin TL üzerindeki kredilerde 24 ay vadeye kadar işlem yapılmaktadır. 50 bin TL ve üzerindeki kredilerde ayrıca banka sizlere borç kapatma kredisi imkanı sağlamaktadır.

100 bin TL ve üzerindeki tüm kredilerde ise 3 kamu bankası sizlere 12 ay vadeli olarak kredi vermektedir. Eğer bu şartlara uygun olarak kredi kullanmak istiyorsanız bankaların şubelerine giderek hemen işlem yapabilirsiniz ve kredi kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde sizlere 3 banka tarafından da destek ödemeleri verilir ve bu ödemeler ile birlikte istediğiniz kredi miktarını hemen alabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR