Cumhurbaşkanı bu sefer ESNAFLARA müjdeler verdi: 50.000 TL'ye kadar Esnaf Nakit Paketi Başlıyor!

Cumhurbaşkanı bu sefer ESNAFLARA müjdeler verdi: 50.000 TL'ye kadar Esnaf Nakit Paketi Başlıyor!

Cumhurbaşkanı bu sefer ESNAFLARA müjdeler verdi: 50.000 TL'ye kadar Esnaf Nakit Paketi Başlıyor!
Yayın Tarihi: 22.06.2023 21:44:00

Esnafımızın nakit ihtiyaçlarında devreye giren bankalar, 50.000 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını karşılamak için uygun faizli veya faizsiz destek kredileri sunuyor. Bu kredi hizmetlerinden yararlanmak için iki yıllık vergi levhasına sahip olmanız gerekiyor. Bu krediler, nakit ihtiyacı olan esnafa acil çözüm oluştururken, ödeme planı da 36 aylık vade üzerinden düzenlenebiliyor.

Denizbank ile Esnafın Yanında

Denizbank, esnafların ve küçük ölçekli işletmelerin yanında. 50.000 TL'ye kadar 36 aylık vadeli ihtiyaç kredisi sunan bu banka, ticari işlemler için şubelerine gitmenizi istiyor. İki yıllık aktif işletme sahibi olan esnaf, bankanın sağladığı bu olanaktan yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası'ndan Esnafa Uygun Faizli Kredi

Ziraat Bankası, en az bir yıllık vergi levhasına sahip olan ve banka sicilinde problem olmayan esnaflara 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Ayrıca, bankanın POS cihazını kullanan müşteriler, bu krediyi online olarak alabiliyorlar.

Kuveyt Türk Katılım Bankası ile Faizsiz Esnaf Kredisi

Kuveyt Türk Katılım Bankası, en az bir yıllık vergi levhasına sahip olan kişilere 50.000 TL'ye kadar faizsiz esnaf kredisi sunuyor. Bu krediler kar payı üzerinden verilerek, tamamen helal bir şekilde sağlanıyor.

QNB Finansbank'ın Esnaf Kredisi Başvurusu

QNB Finansbank, en az 6 aylık vergi levhasına sahip olan ve kredi notu en az 1200 olan esnaflara kredi başvurusu imkanı sağlıyor. Bu başvurular 50.000 TL'ye kadar SMS, internet bankacılığı ve banka şubelerinden gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlardan yararlanarak esnafımızın finansal ihtiyaçlarına çözüm getirebilir, işinizi büyütme veya taşıt alımı gibi hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR