Cumhurbaşkanı duyurdu! 17 Eylül ve 29 Eylül arasında emeklilerin hesaplarına ödeme!

Cumhurbaşkanı duyurdu! 17 Eylül ve 29 Eylül arasında emeklilerin hesaplarına ödeme!

Cumhurbaşkanı duyurdu! 17 Eylül ve 29 Eylül arasında emeklilerin hesaplarına ödeme!
Yayın Tarihi: 16.09.2023 19:23:00

Son dakika haberine göre, emekli maaşı alan bireylere devlet tarafından destek sunulacak. Emekli maaşı alan kişiler, 17 ve 29 Eylül tarihleri arasında başvurarak nakit ek ödeme alma imkanına sahip olacaklar. Emekli maaş hesaplarına göre uygun faiz oranlarıyla ödeme almak isteyenler, bu destekleri Cumhurbaşkanı onaylı devlet destekli kredi kampanyası kapsamında kullanabileceklerdir. Nakit kredi almak isteyenler, uygun faiz oranlarıyla ödeme alma fırsatı bulacaklar ve bu destekten yararlanabilecekler.

DESTEK ÖDEMESİ

Destek ödemesi için aşağıdaki üç banka sizlere yardımcı olacaktır: Ziraat Bankası.Vakıfbank. Halkbank. Bu üç banka üzerinden kredi talep eden kişilere hızlı bir şekilde sonuçlar sunulacaktır. Eğer banka hesabınız bu bankalarda ise, 3 ay erteleme seçeneğiyle kredi alabilirsiniz. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 3 ay erteleme seçeneğiyle kredi başvurusu yapan kişilere hızlıca banka sonuçları iletilmektedir. Ayrıca, internet üzerinden emekli için verilecek ek ödemelerden de faydalanabilirsiniz.

Gelir belgesiz olarak 40.000 TL'ye kadar alabileceğiniz bu ödemelerde banka müşterisi olan kişiler desteklerini hemen alabileceklerdir. 3 ay erteleme seçeneğiyle alınacak olan bu kredilerde başvuru şartlarına uygun olan herkes, ödemeleri banka şubelerine gitmeye gerek duymadan hesaplarına uygulama üzerinden aktarabilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR