Cumhurbaşkanı duyurdu: 21-26 Ekim arasında emeklilere ek ödeme verilecek

Cumhurbaşkanı duyurdu: 21-26 Ekim arasında emeklilere ek ödeme verilecek

Cumhurbaşkanı duyurdu: 21-26 Ekim arasında emeklilere ek ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 20.10.2023 23:00:00

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan son nakit kredi kampanyası, 21 Ekim tarihinden itibaren emeklilere büyük bir fırsat sunuyor. Bu özel kampanya kapsamında, devlet destekli faiz oranları ile 10.000 TL ile 50.000 TL arasında destek kredileri sunulacak. Kampanyanın bir parçası olarak Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, düşük faiz oranları ile gelir belgesiz krediler sunacak.

Bu bankalardan emekli maaşı almayan vatandaşlar için bir yol daha var; emekli maaşlarını bu bankalara aktardıktan sonra kişisel kredi başvurusu yapabilirler. Ancak kişisel kredi başvurusu için 36 aylık vadeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi talebinde bulunmak isteyenlerin bu bankaların müşterisi olması gerekiyor.

Ayrıca, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emeklilere sadece kimlik numaralarını kullanarak gelir belgesiz borç birleştirme kredi kampanyası sunuyor. Bu fırsat sayesinde tüm banka borçlarınızı tek bir çatı altında birleştirerek, borç birleştirme kredisi ilk taksitini 90 gün erteleyebilirsiniz. Bu, nakit ihtiyaçlarını karşılamak veya borçları daha etkili bir şekilde yönetmek isteyen bireyler için büyük bir avantaj.

Bu devlet destekli kredi kampanyası, zorlu ekonomik dönemlerde vatandaşların karşılaştığı mali zorlukları hafifletmeyi ve bireysel müşterilere mali destek sağlamayı hedefliyor. Kampanya kapsamında sunulan düşük faiz oranları ve kolay başvuru koşulları, vatandaşların mali yüklerini büyük ölçüde hafifletmelerine yardımcı olacak. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyenler ilgili banka şubelerine başvuruda bulunabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR