Cumhurbaşkanı duyurdu: Bayramdan sonra nakit ödeme verilecek!

Cumhurbaşkanı duyurdu: Bayramdan sonra nakit ödeme verilecek!

Cumhurbaşkanı duyurdu: Bayramdan sonra nakit ödeme verilecek!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 22:48:00

Cumhurbaşkanı'nın son duyurusuyla birlikte tüm vatandaşları ilgilendiren önemli bir haber geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanacak olan herkese devlet destekli kredi ödemeleri yapacak. Bu bankalar aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirecek kişiler, kredi sonuçlarını 5 dakika içinde öğrenebilecek ve hemen ödemelerini alabilecektir.

Devlet destekli faiz oranlarıyla birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi kullanmak isteyen herkes başvurularını gerçekleştirebilir. Başvurunuzun sonucunu 5 dakika içinde öğrenebilir ve ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son kabine toplantısı sonrasında emekli ve sigortalı vatandaşlar arasında kredi almakta zorlanan kişilere kamu bankaları tarafından destek verilebileceğini açıkladı. Bu duyurunun ardından bankalar kredi kampanyalarını başlattı. Devlet destekli faiz oranlarından faydalanarak kredi ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve uygun faizlerle işlem yapabileceğiniz bu kampanyalara hızlı bir şekilde katılabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, bankanın politikalarına uygun şartları karşıladığı takdirde hızlı bir şekilde kredi ödemelerini uygun faiz oranlarıyla alabileceklerdir.

Bankalar, 5 dakika içinde sonuç öğrenebileceğiniz kredi kampanyalarından faydalanacak olan vatandaşlara devlet destekli kredi imkanı sunmaktadır. Başvurularınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapabilir ve internet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla da kredi imkanından yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapılan ihtiyaç kredisi başvurularında, şartlara uygun olan vatandaşlar için nakit kredi kullanma fırsatı sunulmaktadır. Başvurularını yapmış olan kişiler, 5 dakika içinde sonuçlarını öğrenebilir ve aynı gün içinde destek ödemelerinden faydalanabilirler.

Bu fırsattan yararlanmak için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Devlet destekli kredi kampanyalarıyla hızlı bir şekilde kredi sonuçlarınızı öğrenip nakit ödemelerinizi alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR