Cumhurbaşkanı duyurdu: Borçları olanların BANKA borçları kapanacak

Cumhurbaşkanı duyurdu: Borçları olanların BANKA borçları kapanacak

Cumhurbaşkanı duyurdu: Borçları olanların BANKA borçları kapanacak
Yayın Tarihi: 11.10.2023 19:30:00

Cumhurbaşkanı onaylı olarak başlatılan borç kapatma kredisi kampanyası kapsamında ülkenin 3 büyük kamu bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara düşük faizli kredi seçenekleri sunuyor. Bu kampanya ile 30.000 TL, 40.000 TL ve 50.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi almak mümkün hale geliyor. İşte kampanyanın detayları:

Kamu Bankalarından Borç Kapatma Kredisi Desteği

Kamu bankaları, düşük faizli borç kapatma kredisi kampanyası başlattı. Cumhurbaşkanı talimatıyla hayata geçirilen bu kampanya, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından destekleniyor. Borç kapatma kredisi almak isteyen vatandaşlar, 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatına sahiptir. Bankaların farklı kredi paketleri bulunmaktadır.

Kredi Miktarları

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ta borcunuzun miktarına göre 30.000 TL, 40.000 TL veya 50.000 TL'lik kredi paketlerinden birini seçebilirsiniz. Kredi limiti maksimum 100.000 TL'dir ve taksit sayısı 24 olarak belirlenmiştir. Borç kapatma kredisi başvurularınızı banka şubelerinden, mobil bankacılık uygulamalarından ve internet bankacılığı üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Başvuru işlemi sırasında T.C. kimlik kartınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Bu kampanya, özel bir kampanya olduğundan dolayı dijital bankacılık üzerinden başvuru yapılamamaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan borç kapatma kredisi kullanmak isteyen kişiler için bazı şartlar bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve 18 yaşından büyük olmalısınız. Ayrıca, bankaların kara listesinde yer almamak da bir başvuru şartıdır. Borçlarınızın olması bu kampanyadan yararlanmanıza engel değildir; ancak, kara listede yer almanız halinde bankalar borç kapatma kredisi vermemektedir. Gerekli şartları sağlayanlar, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'a başvurarak borç kapatma kredisi desteği alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR