Cumhurbaşkanı duyurdu ve TBMM imzaya geçti! Emeklilere yeni zam haberi geldi: TAM 6000 TL Olacak!

Cumhurbaşkanı duyurdu ve TBMM imzaya geçti! Emeklilere yeni zam haberi geldi: TAM 6000 TL Olacak!

Cumhurbaşkanı duyurdu ve TBMM imzaya geçti! Emeklilere yeni zam haberi geldi: TAM 6000 TL Olacak!
Yayın Tarihi: 28.07.2023 09:42:00

Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan karar ile 16 milyon emekliye büyük bir ikramiye müjdesi geldi. Emeklilere verilen dini bayram ikramiyesine zam yapılarak sevindirici haber duyuruldu. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşlar, dini bayramlar öncesinde alacakları ikramiyede artış yaşanacak. Yapılan karar emeklileri memnun edecek nitelikte, çünkü yeni ikramiyeler çifter çifter hesaplara yatırılacak. Bu sevindirici haber de yine bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşıldı.

Emekli Bayram İkramiyesi 6.000 TL'ye Yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayınlanan yeni kararla emekli bayram ikramiyesine artış yapıldı. Yeni ikramiye artık 6.000 TL olarak ödenecek. Ramazan Bayramı öncesinde 6.000 TL ve Kurban Bayramı öncesinde yine 6.000 TL olmak üzere toplamda 12.000 TL ikramiye emeklinin hesabına, maaşıyla birlikte aktarılacak.

Emekli Bayram İkramiyesine Yapılan Zam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerinden biri olan emekli bayram ikramiyesine yapılan zam, emeklileri mutlu etti. Özellikle Kurban Bayramı öncesi bu zam beklentisi içerisinde olan emekliler, beklediği müjdeli haberi almış oldu. Bayram ikramiyeleri artırılarak 6.000 TL civarına yükseltildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili en detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması tahmin ediliyor.

Emeklilere yönelik yapılan bu karar, emeklilerin maddi anlamda rahatlamasına ve bayram coşkusunu daha da güçlendirmesine katkı sağlayacak. Uzun yıllar boyunca ülkenin gelişimine katkı sağlamış bireyler olarak emeklilere hak ettikleri değerin verilmesi önemli bir adım olarak değerlendirilmelidir. Emeklilere yönelik yapılan bu özel kampanya, emeklilerin yaşam standartlarının yükseltilmesine ve refah düzeylerinin artırılmasına önemli bir katkı sunacak. Türkiye'nin her köşesindeki emekliler, gelecek bayramda daha gülümseyerek bayram coşkusunu yaşayacaklar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR