Cumhurbaşkanı emekliye müjde verdi: 13 bin TL ödenecek!

Cumhurbaşkanı emekliye müjde verdi: 13 bin TL ödenecek!

Cumhurbaşkanı emekliye müjde verdi: 13 bin TL ödenecek!
Yayın Tarihi: 1.07.2023 16:41:00

Bayram sonrası gerçekleştirilecek ödemelere ek olarak, geri ödemesiz ve karşılıksız 13.000 TL ek ödeme yapılacak. Temmuz ayı, emekliler için oldukça heyecan verici bir dönem olacak. Peki, emekliler temmuzda ne kadar para alacak? Ek ödemeyle ilgili detaylar nelerdir ve hangi koşulları sağlamak gerekiyor?

Emekli vatandaşlar için maaş zammı haberleri yakından takip edilirken, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yönelik ek ödeme fırsatları da oluşturuldu. Emekliler için yapılan açıklamada, 3 kamu bankasına yetki verildiği duyuruldu. 13.000 TL'lik ek ödeme, maaş öncesi doğrudan ATM'den yapılacak ödemelerle emeklilere sağlanacak. Bu ödemeyle bayram sonrası maddi rahatlama hedefleniyor. Peki, hangi koşulları sağlamak gerekiyor ve kimlere ek ödeme verilecek?

Kamu Bankaları Çalışmalara Başladı

Bayram öncesinde devlet tarafından yapılan ödemelerin yanı sıra, bayram sonrasında emekliye yönelik yeni bir ödeme müjdesi daha duyuruldu. 13.000 TL'lik ek ödeme, emeklilerin yüzünü güldürecek nitelikte. Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank tarafından gerçekleştirilecek bu ödemeler, tek seferliğine verilecek. Yalnızca emeklilere özel olarak sunulan bu destek, düşük faizli kredi kampanyası olarak duyuruldu. Ancak hangi koşulları sağlamak gerekiyor?

Bayram öncesi devlet tarafından sağlanan pek çok ödemenin yanı sıra, yeni bir ödeme müjdesi daha emeklilere ulaştı. 13.000 TL'lik ek ödeme, herkesi heyecanlandırdı. Düşük faiz imkanıyla sağlanacak bu kredi, kamu bankaları tarafından veriliyor. Aynı zamanda online bankacılık hizmetleri üzerinden yapılan başvurular sayesinde banka şubesine gitmeye gerek kalmadan işlemler tamamlanabiliyor. Devlet bankaları, ek koşullar talep etmeden sadece maaş alan emeklilere bu destekleri sunuyor. Emeklilere sağlanan 13.000 TL'ye varan ödemeyle ilgili detaylar araştırılırken, son başvuru tarihinin 15 Temmuz 2023 olduğu açıklandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR