Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi: Emeklilere SGK Destekli Zam Üstüne Zam Verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi: Emeklilere SGK Destekli Zam Üstüne Zam Verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi: Emeklilere SGK Destekli Zam Üstüne Zam Verilecek!
Yayın Tarihi: 6.07.2023 17:10:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da yaptığı önemli açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerine değinen Erdoğan, emekli maaş zammı konusunda da önemli bir mesaj verdi. Emeklilerin merakla beklediği maaş zammıyla ilgili olarak "Yapılabilecek iyileştirmeler konusunda bakanlara talimat verdim." dedi. İşte son dakika emekli maaş zammı haberinin ayrıntıları...

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan noktalar şu şekilde:

Seçim döneminde rekor kıracak illeri ziyaret etme sözü vermiştik. Bu hafta sonu ziyaretlerimize başlıyoruz. Cumartesi günü Bayburt'u, ardından Gümüşhane'yi ziyaret edeceğiz.

14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde sadece iki hafta arayla gerçekleşen seçimlerde sadece zafer kazanmakla kalmadık, Türk demokrasisinin onurunu ve şerefini de koruduk.

Seçim zaferimizin hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilatımı yürekten tebrik ediyorum. Gerilime prim vermediğiniz, ayrımcılık yapmadığınız, fitne siyasetine karşı kardeşlik siyasetini yücelttiğiniz için her birinizi kutluyorum.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri uzun yıllar boyunca konuşulacak, tartışılacak, ders olarak okutulacaktır.

Millet olarak ne büyük bir tehlikeden kurtulduğumuzu, nasıl büyük bir uçurumun kenarından döndüğümüzü zamanla daha iyi anlayacağız. Seçim sonuçları siyasetçileri ilgilendirir. Bir sınavdır. Hatalarımızı görmek de sınavın bir parçasıdır. Seçimlerin bu yönü siyasi partilerin geleceği için çok daha önemlidir.

AK Parti olarak tüm seçimlere bu perspektifle baktık. Seçim sonuçlarını parti için bir muhasebe aracı haline getirdik. Eksiklerimizi, hatalarımızı, kusurlarımızı tespit etmeye çalıştık. Zafer sarhoşluğuna kapılmadık, zaferlerimizle birlikte tevazumuzu büyüttük. Kendini beğenmişlerden, böbürlenerek yürüyenlerden asla olmadık.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR