Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kamu Bankalarına Talimat Verdi! Son Dakika! Emeklilere Ödeme Başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kamu Bankalarına Talimat Verdi! Son Dakika! Emeklilere Ödeme Başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kamu Bankalarına Talimat Verdi! Son Dakika! Emeklilere Ödeme Başlıyor!
Yayın Tarihi: 3.08.2023 13:04:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından emeklilere yönelik devlet destekli bir kredi kampanyası müjdesi verildi. Nakit ihtiyacı olan emekliler, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden devlet destekli kredi ile 45.000 Türk Lirası'na kadar talepte bulunabilecekler.

EMEKLİ KAMPANYASI

Bu özel kredi kampanyasında gelir belgesi talep edilmeden, sadece kimlik belgesi ile başvuruda bulunmak yeterli olacak. Emekli maaşları güvence altına alınarak verilen krediler, başvuru sonucu hızlı bir şekilde onaylanacak ve vatandaşın hesabına gönderilecektir. Kampanya kapsamında daha önce kredi kullanan ve acil nakit ihtiyacı olan emekliler, banka kredi politikalarına uygun bir şekilde 45.000 TL'ye kadar kredi alma fırsatı elde edecekler. Kredilerde 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli seçenekler sunulacak, isteyen vatandaşlar ödemelerini üç ayda bir ödemeli olarak yapabilecektir.

KAMPANYA İÇİN SON KEZ FORM DOLDURUN!

Emekliye özel bu kredi kampanyası için başvurular bankaların resmi internet sitelerinde yer alan emekli kredi başvuru formu aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Form doldurulup gönderildikten sonra banka tarafından gerekli değerlendirmeler yapılacak ve uygun görülen kişilerin kredi başvuruları onaylanacaktır. Başvuru sonucu, başvuru sahibinin cep telefonuna mesaj yoluyla gönderilecektir. Eğer sonuç olumlu ise, başvuru sahibi en yakın banka şubesine giderek kredisini kullanabilecektir.

EMEKLİ MAAŞI ALANLAR ALABİLİR!

Emekliler, maaşlarını Vakıfbank, Halkbank veya Ziraat Bankası'na taşıdıklarında, istedikleri takdirde 45.000 TL'den daha fazla tutarlar için kredi başvurusu yapma imkanına sahip olacaklardır. Güncel faiz oranları ve kredi başvuru şartları, bankaların internet sitelerinde detaylı bir şekilde yer almaktadır. Ayrıca, isteyenler işlemlerini internet bankacılığı üzerinden de gerçekleştirebileceklerdir. Bu kampanya ile birlikte, devlet destekli kredi imkanları emeklilerin hayatını kolaylaştıracak ve nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacaktır. Emeklilere özel olarak sunulan bu kredi kampanyası, maddi sıkıntılar yaşayan emeklilere büyük bir destek sağlayacaktır. Bankaların resmi internet sitelerinden kampanya detaylarına ve diğer kredi ve kart imkanlarına ulaşabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR