Cumhurbaşkanı tarafından yeni talimat var! SGK ve Bağkur Emeklisi (EYT'li Dahil) 10 Bin TL Ek Ödeme Başlıyor!

Cumhurbaşkanı tarafından yeni talimat var! SGK ve Bağkur Emeklisi (EYT'li Dahil) 10 Bin TL Ek Ödeme Başlıyor!

Cumhurbaşkanı tarafından yeni talimat var! SGK ve Bağkur Emeklisi (EYT'li Dahil) 10 Bin TL Ek Ödeme Başlıyor!
Yayın Tarihi: 9.07.2023 15:14:00

Emekli olan kişiler için yeni haber geldi! SSK ve diğer tüm emeklileri kapsayan bu ek ödeme imkanı bankalar tarafından verileceği açıklandı! Emekliler zam haberinden sonra ayrıca bankaların vereceği ek ödemeleri de yakından takip etmektedir. Emekli olarak başvuru yapacak alacağınız 10 bin TL ek ödeme 3 kamu bankası tarafından sizlere DEVLET DESTEKLİ verilecektir. Ek ödeme alacak kişiler için Cumhurbaşkanı duyurdu ve nakit isteyenler için başvuru yapacak olan kişilere hemen destek verilecek! 

Temmuz ayı boyunca alacağınız bu ek ödemeler emeklilerin harcamalarına da yansıyacak ve bu ödemeler sayesinde bu ay içinde rahat bir nefes alacaklar. Temmuz ayı itibariyle emekli olan kişiler hemen işlem yapacak ve kamu bankalarından bu ödemeleri temin edeceklerdir. 10bin TL ek ödeme vatandaşlara hemen verilecek ve kamu bankaları hatta bu ödemeleri internet üzerinden de başvuru yaparak alabileceğinizi açıkladı!

EMEKLİLER İÇİN VERİLECEK 10 BİN TL ÖDEME İLE İLGİLİ KARAR GELDİ! 


Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi Türkiye'nin 3 kamu bankası üzerinden alacak olan kişiler hemen işlem yapacak ve işlemlerini bu şekilde ödeyeceklerdir. IBAN numarasına yapılacak olan ek ödeme sadece emekli maaşı alan kişilere verilecektir. 10 bin TL ek ödeme alacak olan kişiler başvurularını yapacaklar ve başvuruları 36 veya 24 ay vadeye kadar bölerek kullanacaklardır. 10 Temmuz'dan sonra başlayacak olan bu kredi ödemesi ile birlikte emekliler rahat bir nefes alacaktır. Emeklilere kamu bankaları zamlar sonrasında ödeyecekleri bu ödemeler ile ilgili hemen sonuç vermektedir.


BAŞVURULAR BAŞLADI! 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank hesabınız varsa ve emekli maaşınız bu bankalarda ise hemen internet şifresi oluşturarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Maaş başvuru şartlarına göre işlemlerini yapacak olan kişiler bankaların kendi mobil uygulamarı üzerinden 10 bin TL ödeme alabileceklerdir. Cumhurbaşkanı tarafından da onayı verilen bu kampanyalarda nakit kullanmak isteyenlere hemen aynı gün içinde destek verilmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR