Cumhurbaşkanlığı Açıklama Yaptı: Emeklilere Mayıs Ayında Tekrardan Nisan Ayında Verilen Ek Ödeme Verilecek!

Cumhurbaşkanlığı Açıklama Yaptı: Emeklilere Mayıs Ayında Tekrardan Nisan Ayında Verilen Ek Ödeme Verilecek!

Cumhurbaşkanlığı Açıklama Yaptı: Emeklilere Mayıs Ayında Tekrardan Nisan Ayında Verilen Ek Ödeme Verilecek!
Yayın Tarihi: 21.05.2023 21:33:00

Mayıs ayıyla birlikte Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru, 14 milyon emekli için ek ödemelerin gerçekleştirileceği müjdesini verdi. Emekliler, devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak nakit kredi kullanabilecekler ve kredi ödemeleri ay sonuna kadar devam edecektir. Bu kredi kampanyası, emekli maaşını Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden alanlara özel olarak sunulacaktır. Bu bankalar aracılığıyla emekliler, 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi kullanabilecekler.

Emekliler, devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanacakları bankalarda maaş müşterisi olmaları gerekmektedir. 100.000 TL kredi kullanımında, diğer bankalardaki borçlarını kapatmaları istenecek ve böylece güncel kredi kartı borçları ve ihtiyaç kredisi borçlarını tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlayabilecekler. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank düşük faiz oranlarıyla bu kampanyada kredi ödemesi imkanı sunmaktadır.

14 milyon emeklinin başvurularını gerçekleştirebilecekleri Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, banka şubeleri üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara ve aynı zamanda internet sitesi üzerinden hızlı bir şekilde işlem yapacak olan vatandaşlara destek ödemesi verecektir. Emekli maaşı hesabınız bu bankalardan birinde bulunuyorsa, internet bankacılığını kullanarak da kredi başvurusunda bulunabilir ve 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden daha fazla kampanya seçeneği ve güncel faiz oranları hakkında bilgi almak isteyenler, bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek kampanyaları öğrenebilir ve başvuru yaparak faiz oranları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Emeklilere sunulan bu devlet destekli ek ödemelerle birlikte, emeklilerin maddi durumlarının iyileştirilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir. Devlet destekli faiz oranlarıyla sağlanan nakit kredi imkanı, emeklilerin finansal açıdan rahatlamasına ve günlük yaşamlarını kolaylaştırmasına yardımcı olacaktır. Kamu bankalarının bu kampanyalarıyla emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamaları ve ekonomik olarak daha güvende hissetmeleri hedeflenmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR