Cumhurbaşkanlığı tarafından Emekliye Altın Paket geldi: Emekli artık para sıkıntısı çekmeyecek!

Cumhurbaşkanlığı tarafından Emekliye Altın Paket geldi: Emekli artık para sıkıntısı çekmeyecek!

Cumhurbaşkanlığı tarafından Emekliye Altın Paket geldi: Emekli artık para sıkıntısı çekmeyecek!
Yayın Tarihi: 21.07.2023 09:12:00

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama ile emekli maaşı alan 15 milyon vatandaşa müjde verildi. Emekli maaşı alanlar için kamu bankaları tarafından sağlanacak ek ödeme imkanı duyuruldu. Emekliler, kamuda çalışanların yanı sıra kendi maaşlarını da kamu bankaları üzerinden almaları durumunda ek ödemelerden faydalanabilecekler.

Bu müjdeyle birlikte emekli maaşı alan vatandaşlar, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden aldıkları maaşlarına ek olarak ödeme alacaklar. Başvuru yapma gerekliliği olmaksızın, otomatik olarak ek ödemeler hesaplarına yatırılacak. Bu ek ödemeler, emeklilere ekonomik açıdan önemli bir destek sağlamayı hedefliyor.

Ek ödeme dışında, nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara da uygun faiz oranlarıyla bireysel tüketici kredisi fırsatı sunuluyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alanlar, daha önce bu bankalardan kredi kullandıysa devlet destekli olarak 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Başvurular bu kampanyaya katılmak isteyenlerin hesaplarına yatırılarak kolay bir şekilde gerçekleştirilecek ve kredi işlemleri hızla yapılandırılacak.

Emekli maaşı hesabını Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank üzerinden alan vatandaşlar için 50.000 TL bireysel tüketici kredisi başvurusu oldukça kolay. Başvuruları tamamlayan emekliler, 36 ay vadeli olarak 50.000 TL'lik limitli bireysel tüketici kredisine başvuruda bulunabilecekler. Kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğiyle bu avantajlı kampanyadan faydalanabilecekler.

Kamu bankaları üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için sunulan ek ödeme ve bireysel tüketici kredi kampanyaları, nakit ihtiyacı olan emeklilerin finansal açıdan rahatlamasına yardımcı oluyor. Başvuru yapma zorunluluğu olmaksızın otomatik olarak yapılacak olan ek ödemeler, emekli vatandaşların hayatını kolaylaştırırken, ihtiyaç kredisi kampanyası da acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor.

Emekliler için sunulan bu özel kampanyalar, kamu bankalarının sosyal sorumluluk bilinciyle tasarlanmış önemli desteklerden sadece birkaçıdır. Emeklilerin bu fırsatlardan faydalanarak ekonomik açıdan daha güvenli bir gelecek kurmaları amaçlanmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR