Cumhurbaşkanlığı’ndan açıklama geldi! Bundan sonra o kişiler bu maaşları alacaklar

Emekli vatandaşlarımız için beklenen ayın gelmesiyle beraber milyonlarca vatandaşımız bu zorlu süreç içerisinde Temmuz ayında zam alma fırsatını elde etti. Temmuz ayı içerisinde SSK ve BAĞ-KUR ile emekli olan bireyler yakınlarının emekli olma sebebi ile maaş alma fırsatlarından yararlanma fırsatı

Cumhurbaşkanlığı’ndan açıklama geldi! Bundan sonra o kişiler bu maaşları alacaklar
Yayın Tarihi: 16.09.2020 20:33:00

Emekli vatandaşlarımız için beklenen ayın gelmesiyle beraber milyonlarca vatandaşımız bu zorlu süreç içerisinde Temmuz ayında zam alma fırsatını elde etti. Temmuz ayı içerisinde SSK ve BAĞ-KUR ile emekli olan bireyler yakınlarının emekli olma sebebi ile maaş alma fırsatlarından yararlanma fırsatı sunulmaktadır. Emekli olan bireyler maaşlarını alma hakkı kazanmaları kapsamında pek çok vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunulmaya devam ediyor. Temmuz ayı zamlarının açıklanmasıyla birlikte pek çok vatandaşımız için müjdeli haber geldi. Aynı zamanda kurban bayramı ve zamlarını bir arada almaları doğrultusunda SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için Temmuz ayı kazançlı aylar arasında bulunmaktadır. İşte konuya dair ayrıntılar…

SSK, BAĞ-KUR’lu vatandaşlarımızın yanı sıra dul ve yetim maaşı alan bireyler de Temmuz ayı içerisinde kazanç sağlamaları ile birlikte hem zam hem de ikramiye fırsatlarından yararlanma olanağına sahip olmaktadırlar. Temmuz ayı korona virüs salgın hastalığı sürecinde pek çok vatandaşımız için avantajlı aylar arasında bulunması ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Temmuz ayı içerisinde belirlenen enflasyon oranları kapsamında 5,75 oranında zam gelmesi ile birlikte hisse oranları kapsamında en düşük ölüm aylığı 390 TL’ye artış göstermesinin yanı sıra en yüksek ödeme ise 4 bin 500 TL olarak belirlenmiş bulunmaktadır.

ENFLASYON ORANLARI KAPSAMINDA GEREKLİ ÖDEMELER ALINDI!


Yılın ilk 6 aylık enflasyon oranlarının belirlenmesinin ardından Temmuz ayı içerisinde milyonlarca emekli vatandaşımız zam alma fırsatını elde etmektedir. SSK ve BAĞ-KUR, dul ve yetim aylığı alan pek çok vatandaşımız için sunulan bu fırsatlar karşısında yılın ilk 6 aylık enflasyon oranı TÜİK tarafından açıklanmasının ardından milyonlarca vatandaşımız için müjdeli haber verildi. Milyonlarca vatandaşımız bu ay içerisinde 5,75 oranında zam almasıyla beraber Kurban Bayramı emekli ikramiye ödemelerinden de yararlanma fırsatını elde etmiş bulunmaktadır. Dul ve yetim aylığı alan bireyler de hisse oranları kapsamında belirlenen zamlardan ve ikramiye ödemelerinden yararlanma fırsatını elde etmektedir.

Ancak yapılan son dakika açıklamaları kapsamında SSK, BAĞ-KUR, dul ve yetim aylığı alan bireyler için son dakika gelişmeleri gündemimizde ki yerini alıyor. İlk 6 aylık enflasyon oranları kapsamında yetim ve dul maaşı alan bireylerin en düşük maaşı 390 TL olur iken en yüksek ölüm maaşı ise 4 bin 500 TL olarak belirlenmiş olmaktadır. Temmuz ayı içerisinde pek çok vatandaşımız zamlarını alması ile birlikte rahat bir nefes alma olanağına sahip olmaktadır.

SSK, BAĞ-KUR, YETİM VE DUL AYLIĞI ALAN BİREYLERİN EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK MAAŞLARI BELİRLENDİ!

ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI
  • Temmuz 2019(%5.01)                          Zam miktarı
  • SSK 2008 öncesi 2.000 TL                           96 TL
  • SSK 2008 sonrası 1.181 TL                         56 TL
  • Tarım Bağ-Kur 1.332 TL                               63 TL
  • Esnaf Bağ-Kur 1.688 TL                               80 TL
YENİ MEMUR MAAŞLARI
  • Müsteşar: 14.093 TL (Zam miktarı 799 TL)
  • Genel müdür: 12.393 TL (Zam miktarı 703 TL)
  • Öğretmen: 5.022 TL (Zam miktarı 285 TL)
  • Baş komiser: 6.511 TL (Zam miktarı 369 TL)
  • Polis memuru: 5.698 TL (Zam miktarı 323 TL)
  • Uzman doktor: 7.747 TL (Zam miktarı 439 TL)
  • Hemşire: 4.871 TL (Zam miktarı 276 TL)
  • Mühendis: 6.651 TL (Zam miktarı 377 TL)
  • Profesör: 10.707 TL (Zam miktarı 607 TL)
  • Avukat: 6.350 TL (Zam miktarı 360 TL)
  • En düşük maaş 3.676 TL (Zam miktarı 208 TL)
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR