Cüzdanında Akbank banka kartı olanlar dikkat! 30 bin TL ödeme yapıldı

Cüzdanında Akbank banka kartı olanlar dikkat! 30 bin TL ödeme yapıldı

Cüzdanında Akbank banka kartı olanlar dikkat! 30 bin TL ödeme yapıldı
Yayın Tarihi: 7.10.2023 19:27:00

Akbank, 30.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için cazip bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında, belirli şartları yerine getiren bireyler hızlıca kredi başvurusu yapabilir ve kredi kullanabilirler. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere 36 aya kadar vadeli kredi fırsatı sunmaktadır.

Artık nakit ihtiyacı olan ve Akbank'ta hesabı bulunan vatandaşlar, şubeye gitmeden de bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirler. İnternet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla ihtiyaç kredisi ve kredi kartı başvurularını kolaylıkla yapabilirler. Akbank'ın bu kampanyası ile internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kullanılacak kredi fırsatları ile 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kredi kampanyasına katılanlar, 36 aya varan vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile kredi kullanma şansına sahip olurlar.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

30.000 TL Kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara Akbank, gelir belgesiz olarak 30.000 TL'ye kadar kredi verme olanağı sunmaktadır. Akbank, başvuru yapanlara 5 dakika içinde kredi sonucu bildirir ve onaylanan kredi tutarı aynı gün içinde hesaplara aktarılır. Akbank müşterisi olanlar, şubeye gitmeden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Akbank Direkt uygulamasını kullananlar, mobil uygulama üzerinden başvurularını hafta sonu da yapabilirler ve 7/24 başvurularını gerçekleştirebilirler. Ayrıca, cep telefonlarından SMS atarak da başvuru yapabilirler. Kredi başvurusu için "Kredi" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeleri yeterlidir. Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar, 5 dakika içinde başvuru sonucunu öğrenebilir ve onaylanan tutarı aynı gün içinde hesaplarına alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR