Damat Bayıldı ne zaman final yapacak? Kaç bölüm sürecek

Show TV'nin Ağustos sonu yayın hayatına başlayan sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Damat Bayıldı programı hafta içi her gün yayınlanıyor. Ancak rakiplerinin aksine oldukça düşük reytingler alan Damat Bayıldı devam edecek mi? Kaç bölüm sürecek? Damat Bayıldı ne zaman final yapacak?

Damat Bayıldı ne zaman final yapacak? Kaç bölüm sürecek
Yayın Tarihi: 18.09.2019 11:53:00

Show TV'nin yeni sezonda büyük umutlar bağladığı yarışma programı Damat Bayıldı, 26 Ağustos 2019 gününden beri hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği yarışmada her hafta 5 aile yarışıyor. Ancak programın 3 haftadır reytinglerinin bir türlü yükselmemesi hatta giderek düşmesi gözlerden kaçmıyor. Haliyle Damat Bayıldı bitecek mi? Kaç bölüm sürecek? Damat Bayıldı ne zaman final yapacak? her yerde aranıyor. Biz de haberimizde yarışmayı tüm detaylarıyla ele aldık...



DAMAT BAYILDI REYTİNGLERİ NASIL?

Damat Bayıldı başladığı ilk iki bölümde 1 oranında reyting elde ederken, oranlar her gün biraz daha düştü ve Damat Bayıldı son on bölümde ortalama 0,5 reyting alarak ilk 60'a zor girdi. Ne yazık ki yarışmanın bu reytinglerle çok da uzun süre devam edeceğini söylemeyeceğiz. Çünkü Damat Bayıldı'nın devam edebilmesi ve rakiplerine kafa tutabilmesi için en az 1 oranında reyting alması gerekiyor. 



DAMAT BAYILDI NE ZAMAN BİTECEK? KAÇ BÖLÜM SÜRECEK

Yukarıda da bahsettiğimiz oranları göz önüne alırsak, Damat Bayıldı programı 1 ya da 1,5 oranında reytingler alamazsa Ocak ayını görmeden ekranlara veda edecektir. Eğer reytingler birkaç hafta daha düşük seyrederse Show TV'de yeni bir yarışma programı hazırlıklarına girilecektir. Tabi şu an için böyle bir konu netleşmiş değil. 


Ancak maliyetli bir program olmasa da Damat Bayıldı'nın akıbeti çok da parlak görünmüyor. Eğer yarışma kendini toparlar ve reytinglerini yükseltirse Damat Bayıldı sezon sonuna kadar ekranlara gelmeye devam edecektir.



DAMAT BAYILDI YARIŞMASININ FORMATI NE?

Damat Bayıldı programında 5 gelin, 5 kayınvalide ve 5 damat yarışıyor. Ailece yarışmaya gelen ekipler kıyasıya mücadele edecek. Damatların zor durumda kaldığı yarışmada gelinler ve kayınvalideler kıyasıya rekabet edecek.

Çünkü her yarışmacı haftanın bir günü yarışacak, öncelikle yemeklerin açıklandığı yarışmada her gelin ve kayınvalide verilen sürede 3 çeşit yemek yapacak. Öncelikle 2 dakika içinde kullanacakları tüm malzemeleri alan gelin ve kayınvalide ardından verilen sürede karşılıklı masalarda aynı yemeği yapacaklar.

Ardından rakipleri ve damadın yemekleri tatmasıyla puan alacak gelin ve kayınvalidelerden en yüksek puanı alan 10 Bin TL büyük ödülün sahibi olacak. 

Tabi tadım sırasında annesi ve eşi arasında kalan damatlar adeta ecel terleri dökecek. Tabi gelinler ve kayınvalideler arasında da tansiyonun yükseleceği yarışmada rekabet had safhada olacak. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR