Daniel Sturridge Trabzonspor'da! Trabzonspor Sturridge ile Anlaştı!

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor yıldız oyuncu Daniel Sturridge ile anlaştı! Sturridge Trabzonspor'a transfer oluyor! Karadeniz ekibi Trabzonspor forvet mevkisine Daniel Sturridge'yi getiriyor. Sturridge transferi son dakika gelişmeleri...

Daniel Sturridge Trabzonspor'da! Trabzonspor Sturridge ile Anlaştı!
Yayın Tarihi: 26.07.2019 22:11:00

Golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor, kancayı Daniel Sturridge'e taktı! Daniel Sturridge Trabzonspor ile her konuda anlaşma sağlandı ve transferin bitmesi an meselesi! 29 yaşındaki forvet Daniel Sturridge Trabzonspor ile yıllık ücret ve kontrat konusunda anlaştı. 

Liverpool'da forma giyen ve sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge, şuan boşta ve bonservisi elinde. Yıldız oyuncuyu Türkiye'den Trabzonspor'un yanı sıra birçok İtalyan ekibi de gündeme almıştı ancak hızlı davranan Trabzonspor, 29 yaşındaki golcü oyuncuyu ikna etmeyi başardı. 


DANİEL STURRİDGE TRABZONSPOR'DA 3 YILLIK SÖZLEŞME

Trabzonspor, golcü oyuncuya 3 yıllık sözleşme önerdi! Daniel Sturrige yıllık 3,2 milyon euro garanti ücret üzerinden 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Trabzonspor'un Daniel Sturridge transferini önümüzdeki hafta içinde tamamlaması bekleniyor. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR