Daniel Sturridge Trabzonspor'da! Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Sturridge transfer çalımı

Trabzonspor Daniel Sturridge transferini tamamladı! Fenerbahçe'nin de gündeminde olan golcü Sturridge, Trabzonspor'a imza atmak için Türkiye'ye geliyor! Fenerbahçe istedi Trabzonspor aldı! Sturridge Trabzonspor son dakika transfer...

Daniel Sturridge Trabzonspor'da! Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Sturridge transfer çalımı
Yayın Tarihi: 17.08.2019 11:28:00

Trabzonspor, Daniel Sturridge transferinde mutlu sona ulaştı! Forvet için girişimlerini hızlandıran Trabzonspor, Roma'dan Patrick Shick'i kiralayamayınca rotayı, Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve boşta olan İngiliz golcü Daniel Sturridge'e çevirmişti. Ardından Sturridge için Fenerbahçe'de devreye girmiş ve oyuncunun menajeriyle görüşmelere başlamıştı. 

Fenerbahçe ile Sturridge transferinde yarışan Trabzonspor, mutlu sona ulaştı! 29 yaşındaki İngiliz forvet Daniel Sturridge, Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak! Yıllık garanti ücret, imza parası ve bonuslarıyla birlikte yılda 3,6 milyon euroya "Evet" diyen İngiliz golcü, 1-2 gün içinde resmi imzayı atacak.

Daniel Sturridge Trabzonspor'da! Trabzon'dan Fener'e Çalım


Liverpool forması giyen ve sezon sonu itibariyle sözleşmesi biten Daniel Sturridge, Trabzonspor ile her konuda anlaştı. Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın da çok istediği Daniel Sturridge, Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirerek, kendisine ilk teklifte bulunan Trabzonspor'u seçti. 

Ekuban, Sörloth ve Sturridge üçlüsü Fırtına Gibi Esecek

Sparta Prag'ı UEFA 3. ön eleme turunda eleyen Trabzonspor, ligde de fırtına gibi esmek istiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirleyip, camiayı birbirine kenetlemeye çalışırken, Trabzonspor'un forvet hattı da dikkat çekiyor.

Ekuban, Nwakame, Sörloth, Abdülkadir Ömür ve Sturridge, yeni sezonda Trabzonspor'un en etkili gol silahları olacak




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR