Danna Leese Sunset Brasserie'de

Oliver Stone’un ‘Wall Street 2’ filmindeki besteleriyle tüm dünyaya adını duyuran ünlü şarkıcı Danna Leese, yoğun istek üzerine tekrar Sunset Brasserie 'de

Danna Leese Sunset Brasserie'de
Yayın Tarihi: 30.11.2018 17:38:00

İlk açıldığı günden bu yana gece hayatına yön veren Sunset Brasserie, geçen kış başlattığı Danna Leese'in muhteşem performans gecelerine bu sene de devam ederek İstanbul’un eğlence hayatına renk getiriyor.

5 Aralık Çarşamba  başta olmak üzere her Çarşamba, saatler 22:00’yi gösterdiğinde, Sunset Brasserie’de sahneyi Soul Jazz, Disco, R&B, disco, lounge vocal gibi farklı müzik türlerini kendi üslubuyla harmanlayan Danna Leese alacak. Morales, Bob Sinclair, David Penn ile ortak performanslarıyla da bilinen Leese, bugüne kadar New York'ta Cielo, Miami'de Opium Gardens, Marbella'da Dreamers, Ibiza'da Privilege, Amnesia ve Space, Londra'da Ministry of Sound, Paris'te Le Baron sahne aldı.

Danna Leese, dünyanın en önemli mekanlarının ardından Sunset için  özel olarak hazırladığı repertuarıyla Sunset Brasserie misafirlerinin kulaklarının pasını silecek, unutulmaz gecelere imza atacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR