Dar gelirli ailelere 7 Bin TL yardım parası!

Hükümet dar gelirli ailelere 7 Bin TL yardım parası ödemelerine başladı. Peki maddi yardım alabilmek için gerekli görülen şartlar neler? İşte detaylar!

Dar gelirli ailelere 7 Bin TL yardım parası!
Yayın Tarihi: 10.10.2023 15:00:00

Hükümet maddi durumu yetersiz ailelere yaptığı maddi yardımlarına bir yenisini daha ekledi. Aile Destek Paketi projesi kapsamındaki ihtiyaç sahibi ailelere yardım ödemeleri devam ediyor. Peki son olarak dağıtılacak olan 7000 TL maddi destek ödemesini kimler alabilir? Hangi şartları aranıyor? 

Dar gelirli, maddi sıkıntılar yaşayan ailelere destek amacıyla başlatılan Aile Destek Paketi projesi çerçevesinde 7 Bin TL yardım ödemesi yapılacağı duyuruldu. Dar gelirli ailelere destek ödemesinden faydalanmak için belirli şartların sağlanması gerekiyor. Başvuruların sadece e-devlet üzerinden gerçekleştirilebildiği Aile Destek Ödemeleri ile ilgili detaylar aşağıda yer alıyor. 

Son dönemde barınma ve gıda zamları nedeniyle zorluk yaşayan vatandaşlara devlet tarafından destek ödemeleri başlatıldı. Zorlu ekonomik koşullar altında yaşanan ailelere devlet, maddi destek sağlamak için Aile Destek Paketi projesini devam ettiriyor. Her yıl tekrarlanan yardım ödemelerineödemelerinde bu yılda bir yenisi daha eklendi. Aile Destek Paketi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere 7.000 TL ödemeler başladı. Yardım ödemesi almak isteyenler için başvuru şartlar açıklandı.

NASIL BAŞVURULACAK?

Düşük gelirli aileler başlatılan Aile Destek Paketi projesinde, vatandaşlar bir nebze olsun ekonomik anlamda nefes alıyor. Maddi sıkıntı içinde olduklarını belgeleyen aileler, e-devlet üzerinden başvurarak Aile Destek Paketi yardım ödemelerine başvurup ödeme alabilirler.

Ekonomik anlamda zorlanan vatandaşlar için başlatılan Aile Destek Paketi başvuruları e-devlet üzerinden yapılıyor. Maddi durumu yetersiz olan aileler, Aile Destek Paketi projesi kapsamında 7 Bin TL ödemeler ihtiyaç sahiplerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırılacak. Ekonomik sıkıntı içinde bulunan ailelere destek amacıyla başlatılan Aile Destek Paketi başvuruları sadece e-devlet üzerinden yapılmaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR