David Harbour, Stranger Things 3. Sezonla İlgili Konuştu

Jim Hopper rolüyle başarılı bir performans sergileyen David Harbour, Stranger Things 3. sezonla 2019’da buluşacağımızı tekrarladı ve yeni sezonla ilgili beklentilerinden bahsetti.

David Harbour, Stranger Things 3. Sezonla İlgili Konuştu
Yayın Tarihi: 29.12.2017 17:13:00

80’lerin o büyülü dünyasını bize yeniden yaşatan Stranger Things, yayınlandığı günden bu yana büyük ses getirdi. Aynı zamanda 80’lerin kültleşen bilim kurgu filmlerine yaptığı göndermelerle adından söz ettiren dizi; Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin gibi genç oyuncuların başarılı performanslarıyla da farkını ortaya koydu.



Dizinin yetişkin kadrosunun yıldızlarından David Harbour, bir süre önce verdiği röportajda Stranger Things 3. sezonun 2019’un başlarına kadar yayınlanmayacağını tahmin ettiğini söylemişti. Şimdi ise Variety‘e verdiği yeni röportajda, bu tahminini şu sözlerle tekrarladı;




“Ben bu konuda otorite değilim. Ama mantıken baktığımızda ilk sezonun 15 Temmuz’da, ikinci sezonun da 27 Ekim’de yayınlandığını biliyoruz. Teorik olarak bu tempoda gidersek, bir sonraki yayın tarihimiz ne zaman olur? Benim tahminim 2019 Ocak veya Şubat olacağı yönünde.”






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR