Defne Samyeli iki saat mahsur kaldı

Defne Samyeli gazetecilere yakalanmamak için iki saat mahsur kaldı.

Defne Samyeli iki saat mahsur kaldı
Yayın Tarihi: 13.09.2023 10:31:00

Eski haber spikeri yeni oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün Akmerkez'de mahsur kaldı.

Yaşlanmaması ve güzelliği ile gündemden düşmeyen Samyeli geçtiğimiz hafta cildinin incelenmesi Çin'e davet dahi edilmişti. Defne Samyeli önceki akşam Akmerkez'de bir restoradan görüntülendi. Ancak ünlü isim gazetecilere görüntü vermemek için iki saat içeride mahsur kaldı.
Samyeli'nin ilk kez gergin tavırları dikkatlerden kaçmadı.


Defne Samyeli'nin kendisinden yaşça küçük müzisyen Çağrı Telkıvıran'la bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti. İkili, geçtiğimiz aylarda Armutlu'daki bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Ancak Samyeli Telkıvıran ile sadece arkadaş olduklarını "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bu ifadelerden sonra Defne Samyeli, Instagram hesabından ikilinin fotoğraf paylaşması dikkat çekti Çağrı Telkıvıran, Defne Samyeli ile katıldığı düğünden bir karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Samyeli de fotoğrafa kalp emojisi de ekleyerek paylaşımını kendi hikayesine eklemişti.

Defne Samyeli, önceki gün Akmerkez'de bir restoranda görüntülendi. Gazetecileri görünce "Arkadaşlar sonra. Telefon ile konuşuyorum. Lütfen daha sonra" dedi. Ardından ilk gördüğü restorana giren Samyeli, iki saat gazetecilerin gitmesini bekledi. Mekandan çıktığında yeniden mikrofon uzatılan Samyeli, "Ben konuşmuyorum arkadaşlar. Acelem var. Çok yoğunum arkadaşlar. Hiçbir şekilde röportaj yapmıyorum, çünkü konuşacak bir şeyim yok" diyerek tepki gösterdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR