Deli Mi Ne kanalının sahibi Fester Abdü özür diledi

Youtube'da Deli Mi Ne kanalının sahibi Fester Abdü lakaplı Ali Abdülselam Yılmaz, İstanbul'da oynanan Süper Kupa finalinde sahaya atlamıştı. Bu hareketiyle 4,5 milyon abonesinde hızla kayıplar vermeye başlayan Fester Abdü bundan pişman oldu ve özür videosu yayınladı. İşte o video ve detayları...

Deli Mi Ne kanalının sahibi Fester Abdü özür diledi
Yayın Tarihi: 16.08.2019 10:37:00

Liverpool ve Chelsea arasında İstanbul'da oynanan UEFA Süper Kupa finalinde üzerinde küfür yazılı tişörtüyle sahaya atlayan Fester Abdü lakaplı Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz büyük tepki görmüştü. 4,5 milyon abonesinden hızla kayıplar veren Fester Abdü kanalı üzerinden özür videosu yayınladı.

Maç sırasında sahaya atlayarak ordan oraya koşan ve güvenlik görevlilerine de zor anlar yaşatan Youtuber dün arkadaşlarıyla birlikte gözaltına alındı. Takipçilerini de o insanların başını belaya soktuğu için çok kızdığı Ali Abdülselam Yılmaz, maç heyecanıyla bunu yaptığını kesinlikle planlamadığını söyledi.


Dün gece konuyla ilgili açıklamalarda bulunduğu bir videoyu kanalında yayınlayan Fester Abdü, videoya çekildiğinden haberdar olmadığını belirterek, yaptıklarından pişman olduğunu dile getirdi. Bu hareketi yüzünden herkesten özür dileyen Youtuber bundan sonra hareketlerine dikkat edeceğini söyledi. 

İşte Fester Abdü'nün özür videosu:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR