Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 8 Aylık Evliliği 8 Dakikada Bitti: Davada Dikkat Çeken Tanık!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 8 Aylık Evliliği 8 Dakikada Bitti: Davada Dikkat Çeken Tanık!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 8 Aylık Evliliği 8 Dakikada Bitti: Davada Dikkat Çeken Tanık!
Yayın Tarihi: 10.05.2023 08:53:00

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 2022 yılında sürpriz bir şekilde evlenmişti ancak çiftin 8 aylık evliliği 8 dakikada sona erdi. Boşanma davasında tanıklık yapan isim ise dikkat çekti. Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşanan çiftin, Demet Özdemir'in tek başına gittiği davaya takipçilerinden "Helal olsun" yorumları geldi. Oğuzhan Koç ise korumalarıyla adliyeye geldi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliklerinin sona ermesi magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. İkili, Instagram hesapları üzerinden yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararını hayranlarıyla paylaştı. Çiftin ayrılık sebebi hakkında net bir açıklama yapılmazken ihanet iddiaları konuşulmaya başlandı.


Boşanma davasında gizlilik kararı alınması nedeniyle Adalar Adliyesi'ne sessiz bir şekilde giden çift, duruşmada birbirlerinden herhangi bir istekte bulunmadı. Demet Özdemir'in avukatı Duygu Bostancı ve Oğuzhan Koç'un avukatı Ayşegül Mermer ile katıldığı davada çiftin mal paylaşımı konusunda sıkıntı yaşadığı iddiaları ortaya atıldı ancak çift tarafından herhangi bir istek olmadığı açıklandı.

Boşanma davasına tanıklık yapan isim ise herkesi şaşırttı. İsim açıklanmazken, takipçileri Demet Özdemir'in tek başına gittiği davaya "Helal olsun" yorumları yaparken, Oğuzhan Koç'un korumaları eşliğinde adliyeye gelmesi tepkilere neden oldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 8 aylık evliliği sona ererken, çiftin mal paylaşımı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması ise dikkat çekti. Boşanma kararıyla ilgili çiftten herhangi bir açıklama yapılmazken, ihanet iddiaları hala gündemde kalmaya devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR