Denizbank 10.000 TL ödeme verilecek! Yaz Kredi kampanyası başladı!

Denizbank 10.000 TL ödeme verilecek! Yaz Kredi kampanyası başladı!

Denizbank 10.000 TL ödeme verilecek! Yaz Kredi kampanyası başladı!
Yayın Tarihi: 13.06.2023 18:26:00

Denizbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlatarak ihtiyaç sahiplerine kolaylık sağlamaya devam ediyor. Kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler, uygun şartları sağladıklarında anında kredi onayı alabilecekler. Başvuru yapıldığı gün, müşteriler 10.000 TL'yi hemen kullanabilecekler.

Denizbank'a ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak oldukça kolay ve çeşitli yöntemler mevcuttur. Banka şubelerinden, SMS atarak, müşteri hizmetlerinden ve internet üzerinden istenilen zamanda başvuru yapılabilir. Başvurudan sonra kredi sonucu da hızlıca öğrenilebilir.

SMS kredi başvurusu yöntemi, 10.000 TL kredi almak isteyenler için kolay bir seçenektir. Başvuruyu yapmak için "KREDİM TC KİMLİK" yazarak 3280'e SMS atmak yeterlidir. Başvuru onaylandıktan sonra krediyi kimlik belgesiyle banka şubesinden 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kullanmak mümkündür.

İnternet üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler için ise Denizbank internet bankacılığına giriş yapmak ve krediler bölümünden başvuruyu yapmak gerekmektedir. Başvuru onaylandığında müşteri, bankaya gitmeden krediyi kullanabilir. Kredi notuna bağlı olarak faiz oranı uygulanacaktır.

İnternet bankacılığını kullanmayan kişiler ise Denizbank'ın resmi internet sitesine girerek başvuruyu yapabilirler. Başvuru için TC kimlik numarası ve cep telefonu bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Doğrulama kodu alındıktan sonra kodun sayfaya girilmesiyle başvuru tamamlanmış olur. Kredi sonucu da cep telefonuna iletilir.

Denizbank'ın bu kampanyası, müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde kredi imkanı sunarak ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR