Denizbank 70 yaşına kadar olan tüm emeklilere müjde verdi! Son dakika...

Denizbank 70 yaşına kadar olan tüm emeklilere müjde verdi! Son dakika...

Denizbank 70 yaşına kadar olan tüm emeklilere müjde verdi! Son dakika...
Yayın Tarihi: 22.06.2023 22:02:00

Denizbank, emeklilere yönelik özel bir kampanya duyurusu yaptı. 65.000 TL'ye kadar emekli kredisi sağlayacak olan Denizbank, bu hamlesi ile emekli kredisi sunan bankalar arasında öne çıktı. Banka, kredi notu düşük olan emeklilere dahi bu fırsatı sunma konusunda cömert bir yaklaşım sergiliyor. 70 yaşına kadar olan emeklilere bu özel kredinin kapıları açık.

Denizbank Emekli Kredisi Şartları Neler?

Denizbank'ın bu avantajlı emekli kredisinden faydalanmak için, emekli maaşınızın bu bankadan alınması gerekiyor. Eğer maaşınızı Denizbank'tan almıyorsanız, banka maaş taşıma işlemi ile kredinizi kullanmanıza olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra, Denizbank diğer banka borçlarınızın tamamen kapatılmasını talep ediyor. Kredi kartı veya diğer kredileriniz olması durumunda, bu borçlarınızı kapatmanız gerekiyor. İcra durumunuz varsa, bu bankadan kredi almanız maalesef mümkün olmayacak.

Denizbank Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Gerçekleştirilir?

Denizbank emekli kredisi başvuruları sadece banka şubeleri üzerinden yapılıyor. İnternet veya SMS yoluyla başvuru yaptığınızda, olumsuz bir yanıt almanız durumunda bu durum banka sicilinize işleniyor. Bu sebeple, kredi başvurusunu banka şubesine giderek, kimliğinizle yapmanız tavsiye ediliyor. Eğer maaşınız Denizbank'ta değilse, maaşınızı bu bankaya taşımak için e-devlet şifresiyle işlem yapmanız gerekecek.

Denizbank Kredi Başvurusu Sonrası İşlemler

Başvurunuzun onaylanmasının ardından, diğer banka borçlarınız kapatılıyor ve kalan limit size veriliyor. Eğer 65.000 TL'den fazla bir kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, bankaya bir gayrimenkul ipoteği vermeniz gerekecek. Verdiğiniz gayrimenkulün ekspertiz değerinin yüzde 50'sine kadar kredi kullanma hakkınız olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR