Denizbank açıkladı ve Muslukları açtı! 500 bin TL'ye kadar nakit kredi başladı!

Denizbank açıkladı ve Muslukları açtı! 500 bin TL'ye kadar nakit kredi başladı!

Denizbank açıkladı ve Muslukları açtı! 500 bin TL'ye kadar nakit kredi başladı!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 18:28:00

Denizbank, müşterilerine özel bir kredi kampanyası başlatarak 500 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Ancak bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin belirli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. İşte Denizbank'ın sunduğu yüksek limitli krediye başvurmanın aşamaları ve şartları:

Denizbank'ın sunmuş olduğu bu kredi, ipotek karşılığında verilmektedir. Yani, kredi almak isteyen müşterilerin bankaya taşınmaz bir ipotek vermesi gerekmektedir. İpotek olarak sunulan taşınmazın ekspertiz değeri, kredi miktarını belirleyecektir.

500 bin TL'ye kadar kredi talep eden müşterilerin yüksek bir kredi notuna sahip olmaları ve ayrıca ödeme kapasitelerini belgeleyen bir gelir belgesi sunmaları gerekmektedir. Ayrıca, verilen ipotek en az 1 milyon TL değerinde olmalıdır. Örneğin, 500 bin TL değerinde bir ipotek verirseniz, banka size 250 bin TL kredi verecektir. Kredi miktarı, ipotek ekspertiz değerinin yarısına kadar kullanılabilir.

Denizbank, 500 bin TL'ye kadar ipotek karşılığı kredi başvuruları için 36 ay vade seçeneği sunmaktadır. Ayrıca, bu kredilerde 3 ay erteleme seçeneği de bulunmaktadır. Başvuru yapan müşteriler, ilk taksiti ertelemeksizin de ödeyebilirler. Kredi başvurusu için en yakın Denizbank şubesine başvurmak gerekmektedir.

Başvuru sonrasında banka, başvuruyu değerlendirecek ve onay veya reddetme kararı verecektir. Onay sonrasında banka bir ekspertiz göndererek, bu ekspertiz sonucuna göre kredi limitini belirleyecektir. Kredi kullanmak isteyenler, bu işlemleri takip ederek kredi alabilirler. Evli olan müşterilerin ayrıca eş rızası belgesini de sunmaları gerekmektedir.

Denizbank'ın sunduğu bu özel kredi kampanyası, müşterilere yüksek miktarlarda kredi ihtiyacını karşılamak için bir fırsat sunmaktadır. Ancak başvuran müşterilerin belirtilen şartları karşılamaları ve gerekli belgeleri sunmaları gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR